Primul telefon cu 3 GB RAM este... Xiaomi Mi3; Iată un prototip!

1.453 ori
<b>Primul telefon cu 3 GB RAM este... Xiaomi Mi3; Iată un prototip!</b>Am trecut și pragul de 2 GB RAM pe telefoane mobile, de vreme ce azi aflăm că va exista un terminal cu 3 GB RAM, iar modelul în cauză este Xiaomi Mi3. Pot spune că la ora actuală cele mai așteptate flagship-uri din China sunt noul telefon Meizu...

Am trecut și pragul de 2 GB RAM pe telefoane mobile, de vreme ce azi aflăm că va exista un terminal cu 3 GB RAM, iar modelul în cauză este Xiaomi Mi3. Pot spune că la ora actuală cele mai așteptate flagship-uri din China sunt noul telefon Meizu și acest Xiaomi.

Ce vedeți în imagine este un prototip de Mi3, care va sosi cu 3 GB RAM și un display Full HD de 5.5 inch. Am mai văzut imagini cu acest telefon, sau mai bine zis phablet, având în vedere mărimea diagonalei sale, dar de obicei fotografiile reprezentau doar o zonă a handsetului, cum ar fi panoul frontal pentru display.

Saltul de la Mi2S la Mi3 e foarte mare, mai ales că primul avea un ecran de 4.3 inch. Restul hardware-ului lui Mi3 include o cameră de 13 megapixeli în spate, una frontală de 5 megapixeli și o baterie de 3600 mAh. în plus beneficiem de NFC și un nou sistem audio HiFi. Pe 16 august vom vedea acest model debutând și abia aștept să văd ce pot cei 3 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×