Duel dual core: Samsung Galaxy S2 versus LG Optimus 2X (Video)

4.023 ori
<b>Duel dual core: Samsung Galaxy S2 versus LG Optimus 2X (Video)</b>Printre cele mai puternice smartphone-uri ale acestui an se numără modelele comparate mai jos, Samsung Galaxy S II și LG Optimus 2X. Comparația se axează în primul rând pe viteza browserelor și felul în care se realizează zoom-ul și...

Printre cele mai puternice smartphone-uri ale acestui an se numără modelele comparate mai jos, Samsung Galaxy S II și LG Optimus 2X. Comparația se axează în primul rând pe viteza browserelor și felul în care se realizează zoom-ul și tranzițiile. Ambele telefoane sunt modele dual-core dotate cu Android.

Observați că Galaxy S II, terminal pe care vi l-am prezentat în premieră din Barcelona se descurcă puțin mai bine, fiind mai rapid la încărcarea paginilor. și tranzițiile sale se realizează mai lin, dar ecranul lui LG Optimus 2X pare a fi mai luminos. Vă reamintim că terminalul LG este primul telefon cu procesor dual core, care a dat startul acestui trend.

O serie de teste realizate separat au arătat că un Samsung Galaxy S cu Android 2.2.1 la bord este mai rapid și încarcă paginile mai bine decât LG Optimus 2X, ceea ce atestă încă o dată calitatea handsetului care a vândut 10 milioane de unități anul trecut. Dacă acest clip v-a convins să achiziționați un Galaxy S II, rețineți că terminalul va sosi în România în a doua parte a lunii mai, iar procesorul său dual core va fi overclockat la 1.2 GHz până atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×