Duel dual core: Samsung Galaxy S2 versus LG Optimus 2X (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.829 ori
<b>Duel dual core: Samsung Galaxy S2 versus LG Optimus 2X (Video)</b>Printre cele mai puternice smartphone-uri ale acestui an se numără modelele comparate mai jos, Samsung Galaxy S II și LG Optimus 2X. Comparația se axează în primul rând pe viteza browserelor și felul în care se realizează zoom-ul și...

Printre cele mai puternice smartphone-uri ale acestui an se numără modelele comparate mai jos, Samsung Galaxy S II și LG Optimus 2X. Comparația se axează în primul rând pe viteza browserelor și felul în care se realizează zoom-ul și tranzițiile. Ambele telefoane sunt modele dual-core dotate cu Android.

Observați că Galaxy S II, terminal pe care vi l-am prezentat în premieră din Barcelona se descurcă puțin mai bine, fiind mai rapid la încărcarea paginilor. și tranzițiile sale se realizează mai lin, dar ecranul lui LG Optimus 2X pare a fi mai luminos. Vă reamintim că terminalul LG este primul telefon cu procesor dual core, care a dat startul acestui trend.

O serie de teste realizate separat au arătat că un Samsung Galaxy S cu Android 2.2.1 la bord este mai rapid și încarcă paginile mai bine decât LG Optimus 2X, ceea ce atestă încă o dată calitatea handsetului care a vândut 10 milioane de unități anul trecut. Dacă acest clip v-a convins să achiziționați un Galaxy S II, rețineți că terminalul va sosi în România în a doua parte a lunii mai, iar procesorul său dual core va fi overclockat la 1.2 GHz până atunci.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×