Primul telefon dual SIM 3G QWERTY din România este fabricat În țară: Allview Q1 G3T

14.918 ori
<b>Primul telefon dual SIM 3G QWERTY din România este fabricat În țară: Allview Q1 G3T</b>Compania brașoveană Visual Fan a anunțat lansarea telefonului dual SIM Allview Q1 G3T, o premieră în țara noastră, prin faptul că este primul handset dual SIM 3G cu tastatură QWERTY. Telefonul vine cu un design metalic, funcții multimedia și...

Compania brașoveană Visual Fan a anunțat lansarea telefonului dual SIM Allview Q1 G3T, o premieră în țara noastră, prin faptul că este primul handset dual SIM 3G cu tastatură QWERTY. Telefonul vine cu un design metalic, funcții multimedia și opțiuni de conectivitate de ultimă generație.

Allview Q1 G3T folosește funcții precum PushMail, Sincronizare, E-book și avertizare vizuală, oferind utilizatorului posibilitatea de a-și sincroniza agenda, calendarul și sarcinile din telefon cu un server specializat. Telefonul suportă conectivitate EDGE, GPRS, Bluetoth și WiFi, plus 3G-WCDMA și poate atinge o viteză de streaming video de până la 3.5 M/s.

Camera de 3.2Mp a lui Q1 G3T este capabilă de captură video high resolution, iar conținuturile rezultate vor fi afișate pe ecranul de 2.4 inchi al terminalului. Dotările noului handset dual SIM mai includ radio FM, funcție de înregistrare audio și suport pentru Allview Store, din care puteți descărca aplicații și personaliza telefonul.

Allview Q1 G3T costă doar 519 RON, preț rezonabil având în vedere specificațiile sale. îl puteți găsi în magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton, Euro-GSM, rețeaua Selgros Cash & Carry și comercianții din toată țara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×