Editează documente și tabele din mers cu Google Docs, acum Într-o variantă mobilă mai eficientă (Video)

1.814 ori
<b>Editează documente și tabele din mers cu Google Docs, acum Într-o variantă mobilă mai eficientă (Video)</b>Blogul oficial Google a anunțat ieri lansarea unei versiuni actualizate de Google Docs, serviciu care vă va crește productivitatea în vreme ce vă deplasați. Astfel, fie că sunteți posesori de tabletă sau smartphone, veți putea edita fără...

Blogul oficial Google a anunțat ieri lansarea unei versiuni actualizate de Google Docs, serviciu care vă va crește productivitatea în vreme ce vă deplasați. Astfel, fie că sunteți posesori de tabletă sau smartphone, veți putea edita fără probleme documente și tabele din mers.

Noul editor de documente este suportat direct din browserul mobil și vă va permite să editați notițe importante oriunde și oricând. în plus, o echipă care lucrează la o prezentare poate coopera, folosind o serie de terminale mobile și acest serviciu de editare. De asemenea, noul Google Docs este o mană cerească pentru live bloggeri, în special la evenimente gen concerte sau discursuri.

Editează documente și tabele din mers cu Google Docs

Ce înseamnă acest tip de editare mobilă aflați din clipul de mai jos, iar pentru a descoperi cum funcționează serviciul puteți accesa docs.google.com din browserul terminalului pe care îl folosiți (cu condiția să fie suportat). în următoarele zile suportul pentru noul Docs va sosi pe handseturile Android 2.2 și terminalele cu iOS la bord (3.0+), inclusiv iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×