Primul telefon separabil din lume, prezentat in actiune la MWC (Video)

1.633 ori
<b>Primul telefon separabil din lume, prezentat in actiune la MWC (Video)</b>Compania japoneza NTT DoCoMo a fost prezenta la MWC 2010, unde a prezentat la standul sau originalul terminal mobil separabil, cunoscut drept Separate Keitai. Handsetul este fabricat de catre Fujitsu si este cunoscut si sub numele de F-04B. El se poate...

Compania japoneza NTT DoCoMo a fost prezenta la MWC 2010, unde a prezentat la standul sau originalul terminal mobil separabil, cunoscut drept Separate Keitai. Handsetul este fabricat de catre Fujitsu si este cunoscut si sub numele de F-04B. El se poate separa in 2 segmente, practic 2 telefoane mobile diferite, datorita designului sau revolutionar.

Cele doua parti independente au functii distincte: tastatura si ecran touch. Ultima incorporeaza un display touchscreen de 3.4 inchi, o camera de 12.2 megapixeli, o camera interna, un accelerometru si functie de portofel electronic. Cele 2 parti ale telefonului vor fi conectate prin Bluetooth si aflam ca puteti atasa un mic proiector modulului-ecran, folosind segmentul tastatura drept telecomanda pentru acesta.

Modulul cu tastatura include o tastatura complet numerica/QWERTY, plus un accelerometru si GPS. Cele 2 segmente se pot uni prin intermediul unui magnet, iar conceptul din spatele acestui terminal este acela de a primi mesaje sau trimite mailuri, in timp ce vorbiti la telefon. Jocurile sunt de asemenea suportate pe handset, iar bateria lui Separate Keitai ofera 2000 de ore de standby si 500 de minute de convorbiri.

Telefonul va sosi pe piata (japoneza deocamdata) in luna martie sau aprilie, la pretul de 660 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×