Firmware-ul Android 4.3 Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S III ajunge pe web

1.711 ori
<b>Firmware-ul Android 4.3 Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S III ajunge pe web</b>După ce launcherul lui Android 4.4 și chiar un ROM AOSP cu acest release au ajuns pe web, e rândul unei versiuni de test a lui Android 4.3 pentru Galaxy S III să sosească. E vorba despre versiunea de build I9300XXUGMJ9. &nbsp; Cei care au testat...

După ce launcherul lui Android 4.4 și chiar un ROM AOSP cu acest release au ajuns pe web, e rândul unei versiuni de test a lui Android 4.3 pentru Galaxy S III să sosească. E vorba despre versiunea de build I9300XXUGMJ9.

Cei care au testat firmware-ul afirmă că el este foarte stabil, dar e totuși un software de test, deci e posibil să aibă câteva buguri. Ca de obicei un backup ar fi util înainte de flashing-ul acestui firmware pe terminal. Samsung nu a oferit actualizări Android 4.2 pentru Galaxy Note II și Galaxy S III, luând decizia de a face saltul direct la Android 4.3.

Avem destul de multe schimbări în Android 4.3 față de Android 4.1.2, inclusiv interfața TouchWiz a celor de la Samsung. Ce a rămas neschimbat este launcherul de pe Galaxy S III și widgeturile sale. Samsung nu a inclus Knox în acest build de test, dar ar putea sosi în versiunea finală. Puteți descărca de aici softul și rețineți că va șterge tot ce aveți pe device.

Aveți nevoie de Odin v3.09 și mai multe instrucțiuni pentru instalare găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×