Primul tweet postat de pe Everest vine de pe un Samsung Galaxy S II; unboxing pe acoperișul lumii! (Video)

2.019 ori
<b>Primul tweet postat de pe Everest vine de pe un Samsung Galaxy S II; unboxing pe acoperișul lumii! (Video)</b>Temerarul britanic Kenton Cool a folosit o conexiune 3G pentru a realiza atât un apel, cât și pentru a trimite un tweet de pe Muntele Everest. Ei bine, telefonul folosit a fost un Samsung Galaxy S II, a cărui inedită experiență de unboxing o...

Temerarul britanic Kenton Cool a folosit o conexiune 3G pentru a realiza atât un apel, cât și pentru a trimite un tweet de pe Muntele Everest. Ei bine, telefonul folosit a fost un Samsung Galaxy S II, a cărui inedită experiență de unboxing o puteți vedea mai jos.

Kenton Cool a scos din cutie acest smartphone super slim înainte de a începe ascensiunea, în vreme ce se afla la poalele muntelui. în clipul din acest articol o să observați atât splendoarea peisajului, cât și cantitatea de gheață prezentă, care face unboxingul cu atât mai inedit. Pentru ca tweetul să fie trimis din vârful muntelui Everest a fost nevoie de utilizarea rețelei 3G a operatorului Ncell din Nepal.

Stația telecom a acestora a fost instalată pe munte în octombrie 2010, semn că telefonia a atins acum și cel mai înalt pisc din lume. Samsung l-a sponsorizat pe Kenton Cool pentru aceste inițiative îndrăznețe, după cum o arata destul de clar și tricoul său. Nici nu știm pentru ce îl invidiem pe Kenton mai mult: pentru că a pus mâna pe un Galaxy S II, sau pentru că a urcat pe Everest.

http://twitter.com/#!/KentonCool/status/66298015043948544

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×