Produse evoMAG.ro

Primul tweet postat de pe Everest vine de pe un Samsung Galaxy S II; unboxing pe acoperișul lumii! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.779 ori
<b>Primul tweet postat de pe Everest vine de pe un Samsung Galaxy S II; unboxing pe acoperișul lumii! (Video)</b>Temerarul britanic Kenton Cool a folosit o conexiune 3G pentru a realiza atât un apel, cât și pentru a trimite un tweet de pe Muntele Everest. Ei bine, telefonul folosit a fost un Samsung Galaxy S II, a cărui inedită experiență de unboxing o...

Temerarul britanic Kenton Cool a folosit o conexiune 3G pentru a realiza atât un apel, cât și pentru a trimite un tweet de pe Muntele Everest. Ei bine, telefonul folosit a fost un Samsung Galaxy S II, a cărui inedită experiență de unboxing o puteți vedea mai jos.

Kenton Cool a scos din cutie acest smartphone super slim înainte de a începe ascensiunea, în vreme ce se afla la poalele muntelui. în clipul din acest articol o să observați atât splendoarea peisajului, cât și cantitatea de gheață prezentă, care face unboxingul cu atât mai inedit. Pentru ca tweetul să fie trimis din vârful muntelui Everest a fost nevoie de utilizarea rețelei 3G a operatorului Ncell din Nepal.

Stația telecom a acestora a fost instalată pe munte în octombrie 2010, semn că telefonia a atins acum și cel mai înalt pisc din lume. Samsung l-a sponsorizat pe Kenton Cool pentru aceste inițiative îndrăznețe, după cum o arata destul de clar și tricoul său. Nici nu știm pentru ce îl invidiem pe Kenton mai mult: pentru că a pus mâna pe un Galaxy S II, sau pentru că a urcat pe Everest.

http://twitter.com/#!/KentonCool/status/66298015043948544

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×