Probleme de sanatate pentru Steve Jobs, iar?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.178 ori
<b>Probleme de sanatate pentru Steve Jobs, iar?</b>In ciuda faptului ca Apple a fost in centrul atentiei presei ieri, datorita faptului ca a lansat o noua gama de iPod-uri, mass media si-a facut timp pentru a se ocupa de sanatatea CEO-ului Steve Jobs din nou. In vreme ce noile iPod-uri reprezinta o...

In ciuda faptului ca Apple a fost in centrul atentiei presei ieri, datorita faptului ca a lansat o noua gama de iPod-uri, mass media si-a facut timp pentru a se ocupa de sanatatea CEO-ului Steve Jobs din nou.

In vreme ce noile iPod-uri reprezinta o lansare previzibila, Steve Jobs ii ingrijoreaza pe analisti cu aspectul sau slabit, pus pe seama unor probleme digestive. Aceastea ar fi aparut ca urmare a unei operatii suferite la inceputul acestui an. In vreme ce agentia de stiri Bloomberg a prezentat din greseala necrologul lui Jobs cu 2 saptamani in urma, CEO-ul Apple a glumit ieri in legatura cu sanatatea sa, pe masura ce prezenta noile produse ale companiei.

Motivul pentru care investitorii, analistii si actionarii sunt ingrijorati pentru Jobs este faptul ca amicul lui Bill Gates a supravietuit cancerului de pancreas, cu care s-a luptat in urma cu 5 ani. CEO-ul dezvaluia celor de la New York Times cu cateva luni in urma ca noul sau look, mai slabit este o urmare a problemelor nutritionale aparute dupa operatiile sale. Agitatia aceasta are un sens, deoarece daca Steve Jobs ar anunta acum ca se retrage de la Apple, actiunile companiei ar scadea cu 25%, astfel ca putem spune ca "semnele vitale" ale bossului apartin investitorilor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×