Specificatiile lui HTC opal "scapate" pe Internet - inlocuitorul lui HTC Touch

1.231 ori
<b>Specificatiile lui HTC opal "scapate" pe Internet - inlocuitorul lui HTC Touch</b>Intr-o industrie care se dezvolta rapid, cum este cea a telefoniei mobile, un produs de succes nu are o viata prea lunga, fiind de obicei inlocuit cu o versiune upgradata a sa. Acesta a fost si cazul lui HTC Touch, un hit in urma cu un an, fiind vandut in...

Intr-o industrie care se dezvolta rapid, cum este cea a telefoniei mobile, un produs de succes nu are o viata prea lunga, fiind de obicei inlocuit cu o versiune upgradata a sa. Acesta a fost si cazul lui HTC Touch, un hit in urma cu un an, fiind vandut in 2 milioane de exemplare, dar acum un telefon ignorat de catre public, de vreme ce exista Touch Diamond si Touch Pro.

Pentru a retrezi pasiunea publicului in legatura cu terminalul care i-a facut pe cei de la HTC sa cunoasca succesul, compania a pregatit o varianta noua a acestui handset. HTC Touch va fi urmat de HTC Opal, care va pastra designul specific producatorului si va sosi cu un procesor TI OMAP de 200 MHz si un display touchscreen cu diagonala de 2.8 inchi.

HTC Opal va fi dotat cu 128 MB RAM, 256 MB ROM si suport pentru conectivitate quad-band GSM (850/900/1800/1900 MHz). Opal va oferi de asemenea si suport WiFi 802.11 b/g si va sosi cu un slot pentru carduri microSD, camera de 2 megapixeli si conectivitate Bluetooth 2.0 plus Windows Mobile 6.1 Professional. Interfata celebra TouchFLO 3D este la posturi, dar din pacate nici urma de conectivitate 3G pe lista de specificatii a lui Opal. Nu avem inca informatii despre pretul sau data de lansare a acestui terminal, dar banuim ca el va fi mult mai accesibil decat Touch Diamond si Touch Pro, datorita functiilor sale de nivel mediu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×