Probleme pentru Samsung Galaxy Note 4: terminalul ar avea probleme cu un gol Între ecran și rama sa

2.404 ori
<b>Probleme pentru Samsung Galaxy Note 4: terminalul ar avea probleme cu un gol Între ecran și rama sa</b>După cum probabil știți deja, de câteva zile Samsung Galaxy Note 4 se vinde în Coreea de Sud și se pare că au început să apară și problemele cu acest phablet. Câțiva cumpărători ar fi descoperit goluri între ecran și marginea...

După cum probabil știți deja, de câteva zile Samsung Galaxy Note 4 se vinde în Coreea de Sud și se pare că au început să apară și problemele cu acest phablet. Câțiva cumpărători ar fi descoperit goluri între ecran și marginea terminalului.

Publicația coreeană IT Today a scris că acel gol e de grosimea unei cărți de vizită, iar în el se pot aduna praf, păr de pisică, scame sau poate fi afectată rezistenta la apă. Ceea ce vedeți mai sus este o imagine cu phabletul cu probleme, iar pe Twitter mai există și alți utilizatori care confirmă acest defect. IT Today afirmă că un purtător de cuvânt Samsung a declarat că firma sud coreeană a aflat de aceste probleme, dar nu au fost oferite soluții încă.

Nu am aflat nimic despre un program de înlocuire a terminalelor sau vreo recuperare a banilor pentru utilizatorii nemulțumiți. între timp Galaxy Note 4 e disponibil la precomanda în SUA și peste aproximativ 2 săptămâni ar trebui să ajungă și în Europa. Credeți că problema va fi mai răspândită sau limita la piața din Coreea? Va fi la fel de rau ca Bendgate?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×