Problemele cu bateria lui Nokia Lumia 800 continuă, primul update nu a rezolvat mare lucru...

1.588 ori
<b>Problemele cu bateria lui Nokia Lumia 800 continuă, primul update nu a rezolvat mare lucru...</b>în afară de Nokia Lumia 900 a mai făcut vâlvă pe web în aceste zile și predecesorul său, Nokia Lumia 800, care deși a primit o actualizare software recent tot are probleme cu bateria. Actualizarea era menită să scape de acest bug, dar iată că...

în afară de Nokia Lumia 900 a mai făcut vâlvă pe web în aceste zile și predecesorul său, Nokia Lumia 800, care deși a primit o actualizare software recent tot are probleme cu bateria. Actualizarea era menită să scape de acest bug, dar iată că va fi nevoie de un al doilea update, pentru a putea beneficia de capacitatea completă a bateriei telefonului.

Nokia afirmă că problema cu bateria este în totalitate una de software și nu de hardware si că se aplică doar la anumite variante ale telefonului său. Se pare că posesorii acestui model Windows Phone nu au acces la capacitatea totală a bateriei. Personal vorbind, în vreme ce realizam recenzia lui Lumia 800 nu am observat vreo problemă cu bateria sau o durată deosebit de scăzută și asta în comparație cu HTC Titan de exemplu, deci problema e izolată. Un lucru de apreciat este că utilizatorul poate afla dacă telefonul său este afectat de bug, Nokia oferind un tool pentru diagnostic.

Posesorul de Lumia 800 trebuie să intre în dialer, să acceseze funcția respectivă și să vadă dacă este menționată o capacitate de încărcare la nivel maxim de mai puțin de 1000 mAh. Dacă este așa, atunci aveți probleme... O actualizare software este programată de abia pentru luna ianuarie, dar până atunci Nokia oferă telefoane la schimb pentru cele cu probleme. Să sperăm că Lumia 900 nu va sosi sub auspiciile acestor buguri și va fi ferit la rândul său de astfel de necazuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×