Procesorul A5X de pe iPad 3 versus Tegra 3: duelul jocurilor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 990 ori
<b>Procesorul A5X de pe iPad 3 versus Tegra 3: duelul jocurilor (Video)</b>Dacă tot avem iPad 3 în teste ne facem antrenamentul pentru review-ul de zilele viitoare, văzând cum testerii din Vest fac o comparație între o tabletă cu Tegra 3 și noul iPad. Duelul se petrece de fapt aici între procesorul A5X și cel quad core...

Dacă tot avem iPad 3 în teste ne facem antrenamentul pentru review-ul de zilele viitoare, văzând cum testerii din Vest fac o comparație între o tabletă cu Tegra 3 și noul iPad. Duelul se petrece de fapt aici între procesorul A5X și cel quad core Nvidia Tegra 3. Comparația se axează, după cum se vede mai jos pe grafica jocului Shadowgun, iar la final vedem și puțin din Riptide GP.

Observați că în Shadowgun cel puțin Tegra 3 are avantajul la capitolul grafică, deoarece fumul e mai realist, steagul acela roșu flutură, iar ecranul Super IPS + e mai luminos decât cel Retina de pe iPad 3. Nivelul de detaliu e totuși destul de similar în rest, mai ales când vine vorba de personaj și mediul înconjurător. La iPad 3 se vede în mod clar mult mai bine textul, iar trecând la jocul Riptide GP, acesta a mai fost dat ca exemplu și cu câteva zile în urmă când a fost publicată o colecție de comparații de benchmark-uri între Tegra 3 și A5X.

în primul rând acel efect de apă stropită pe ecran apare doar pe Tegra 3 și nu și pe A5X, dar poate fi vorba aici de personalizare, deoarece la urma urmei jocul Riptide e creat special pentru a fi testat pe procesoarele Tegra de la Nvidia. Ce se vede clar la noul iPad este că are culorile mai bune, mai vii, mai clare, dar dacă aruncăm o privire pe benchmark-urile de aici vom vedea că nouă tableta nu câștiga chiar toate duelurile în benchmark-uri. Totuși experiența de zi cu zi e mai importantă decât niște cifre seci, iar pentru asta noi suntem aici, gata să vă oferim un review obiectiv și detaliat pentru noul iPad în zilele viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×