Samsung Galaxy S III se lansează de Paște?! Planurile coreenilor includ și lansarea sa accelerată!

894 ori
<b>Samsung Galaxy S III se lansează de Paște?! Planurile coreenilor includ și lansarea sa accelerată!</b>Deși inițial se pare că Samsung planificase o lansare a lui Samsung Galaxy S III în mai, surse oficiale din cadrul companiei iau acum în calcul un debut în aprilie. Informațiile vin de la o publicație coreeană, care afirmă că Samsung este gata...

Deși inițial se pare că Samsung planificase o lansare a lui Samsung Galaxy S III în mai, surse oficiale din cadrul companiei iau acum în calcul un debut în aprilie. Informațiile vin de la o publicație coreeană, care afirmă că Samsung este gata să adopte o strategie agresivă de marketing.

Rețineți că acel debut din aprilie ar putea fi menit doar pentru piața chineză, dar având în vedere cât de mare este această companie, aș fi surprins dacă telefonul nu ar debuta și în Europa în doar câteva zile după China. Piața chineză rămâne totuși un teritoriu important de cucerit pentru Samsung, iar producătorul seriei Galaxy S intenționează să mărească ponderea sa pe piața cu 40%. Aceste planuri (inclusiv cele legate de Galaxy S III) au fost anunțate la evenimentul Samsung Forum 2012 din Beijing.

Samsung mai are în plan atât noi smartphone-uri (poate chiar unele cu Tizen OS), plus televizoare, laptopuri (ultrabook-uri poate?) și electrocasnice. 1.2 milioane dintre cele 40 de milioane de telefoane Samsung vândute în China anul trecut au fost smartphone-uri, iar la nivel global bănuiesc că avem cifre similare. Imaginați-vă că Samsung vrea să vândă peste 1.2 milioane de modele Galaxy doar în China în acest an și veți înțelege ce planuri au la nivel global. La urma urmei seria Galaxy S a atins deja câteva zeci de milioane de unități vândute, iar Galaxy S III, cu al său ecran de 4.6-4.7 inch Super AMOLED HD Plus, procesor quad core și camera de 8 megapixeli are toate șansele să crească performanțele companiei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×