Google oferă acum gratuit QuickOffice pe Android și iOS, bagă bețe-n roate lui Microsoft Office!

1.364 ori
<b>Google oferă acum gratuit QuickOffice pe Android și iOS, bagă bețe-n roate lui Microsoft Office!</b>Google oferă deja o alternativă foarte solidă la Microsoft Office în varianta pentru mobil, punând la dispoziție suita QuickOffice gratuit pentru utilizatorii Android și iOS. Google a cumpărat QuickOffice cu aproximativ un an în urmă și a...

Google oferă deja o alternativă foarte solidă la Microsoft Office în varianta pentru mobil, punând la dispoziție suita QuickOffice gratuit pentru utilizatorii Android și iOS. Google a cumpărat QuickOffice cu aproximativ un an în urmă și a integrat serviciile sale în Google Drive.

Astfel, datorită gigantului motoarelor de căutare putem edita acum documente Microsoft Office pe mobil sau tabletă fără a plăti nimic în plus. Suita vine și cu un upgrade, care aduce și funcții mai complexe precum realizarea de chart-uri în Excel sau de prezentări PowerPoint. Fișierele QuickOffice se vor salva în Gogle Drive, astfel că aveți și aportul cloud-ului aici.

Vă reamintim că QuickOffice a debutat pe iPad gratuit în decembrie, iar în aprilie pe iPhone și Android. QuickOffice Pro costa 14.99 dolari pe iPhone și Android, iar Pro HD 19.99 dolari. Suita actuală, cea gratuită vine cu un nou icon, posibilitatea de a crea fișiere .ZIP și de a vizualiza grafice în Excel și prezentări PowerPoint.

Puteți descărca aplicația aferentă de aici pentru Android și de aici pentru iOS.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×