Producătorul chinez de chip-uri MediaTek renunță la contractul de colaborare cu Xiaomi

Autor:  | Publicat în:  MediaTek 602 ori
<b>Producătorul chinez de chip-uri MediaTek renunță la contractul de colaborare cu Xiaomi</b>Prin intermediul unui raport recent sosit din China, aflăm că producătorul de chip-uri accesibile MediaTek a luat decizia de a renunța la contractul de colaborare cu cei de la Xiaomi, decizie ce se va menține și pe viitor în cazul în care...

Prin intermediul unui raport recent sosit din China, aflăm că producătorul de chip-uri accesibile MediaTek a luat decizia de a renunța la contractul de colaborare cu cei de la Xiaomi, decizie ce se va menține și pe viitor în cazul în care dezvoltatorul de terminale mobile va propune o nouă ofertă. Potrivit acestei publicații online, niciuna dintre companii nu a comentat pe seama zvonului.

Astfel, odată cu această decizie, cei de la Xiaomi vor trebui să găsească un alt furnizor principal de procesoare, în acest moment pe piață existând device-uri sub sigla Xiaomi ce sosesc și cu soluții din partea Huawei, respectiv Qualcomm.

De asemenea, aflăm și faptul că producătorul american de chip-uri Qualcomm a micșorat prețurile tocmai pentru a veni în ajutorul celor de la Xiaomi și a obține astfel un contract de colaborare mai mare. Rămâne de văzut ce soluție va alege Xiaomi în perioada imediat următoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×