Ochelarii inteligenți Google Glass disponibili la pre-comandă prin QuickMobile cu livrare În decembrie

Autor:  | Publicat în:  Google 1.059 ori
<b>Ochelarii inteligenți Google Glass disponibili la pre-comandă prin QuickMobile cu livrare În decembrie</b>Cu toate că în cadrul evenimentului QuickMobile de acum câteva luni în cadrul căruia erau prezentați ochelarii inteligenți Google Glass, ni s-a comunicat faptul că aceștia vor fi disponibili abia din 2015, iată că astăzi retailerul ne...

Cu toate că în cadrul evenimentului QuickMobile de acum câteva luni în cadrul căruia erau prezentați ochelarii inteligenți Google Glass, ni s-a comunicat faptul că aceștia vor fi disponibili abia din 2015, iată că astăzi retailerul ne informează că noul gadget este acum oferit la pre-comandă cu livrare în luna decembrie.

Acest dispozitiv este disponibil în 5 versiuni de culoare la un preț de 6.999 lei, sumă care poate crește cu până la 999 lei odată cu alegerea unei rame speciale. Aflați că versiunea adusă de QuickMobile este cea numită Explorer Edition, model ce este disponibil în State la un preț de 1500$.

 Ochelarii inteligenți Google Glass disponibili la pre-comandă prin QuickMobile cu livrare În decembrie

Ochelarii Google Glass promit o autonomie de până la 24 ore, iar printre funcțiile integrate regăsim posibilitatea de captură video HD 720p prin intermediul unei camere foto de 5 megapixeli, cât și acces la internet prin Wi-Fi sau Bluetooth. Aceștia cântăresc 43 grame și aduc un ecran integrat cu rezoluție 640 x 360 pixeli. Ați cheltui o asemenea sumă pe acest device?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×