Samsung prezintă primul chip de pe piață ce conține memoria RAM și memoria de stocare Într-un singur pachet

880 ori
<b>Samsung prezintă primul chip de pe piață ce conține memoria RAM și memoria de stocare Într-un singur pachet</b>în cursul zilei de ieri, producătorul sud-coreean Samsung a anunțat lansarea primului chip de pe piață ce conține memoria RAM și memoria de stocare într-un singur pachet, acesta având denumirea ePoP. Aflăm că ni se oferă 3 GB memorie LPDDR3...

în cursul zilei de ieri, producătorul sud-coreean Samsung a anunțat lansarea primului chip de pe piață ce conține memoria RAM și memoria de stocare într-un singur pachet, acesta având denumirea ePoP. Aflăm că ni se oferă 3 GB memorie LPDDR3 DRAM și 32 GB spațiu intern de stocare.

Astfel, acest nou chip permite instalarea sa direct deasupra procesorului, modalitate prin care suprafața ocupată va fi redusă cu până la 40%. Din punct de vedere tehnic, descoperim că chip-ul de memorie RAM operează la o rată de transfer a datelor de 1.866 Mb/s și oferă o lățime de bandă pe 64-bit.

Samsung prezintă primul chip de pe piață ce conține memoria RAM și memoria de stocare Într-un singur pachet

Totodată, producătorii de smartphone-uri vor beneficia acum de un spațiu liber în plus prin folosirea acestui chip, spațiu ce poate servi pentru integrarea altor elemente, sau mărirea capacității bateriei. Acest lucru este posibil prin prisma faptului că chip-ul ePoP în cauză are o grosime de doar 1.4 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×