Producatorul Neo isi va pune in vanzare produsele pe noi piete in 2008

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 996 ori
<b>Producatorul Neo isi va pune in vanzare produsele pe noi piete in 2008</b>Compania din Dubai ce poarta numele de Neo este producatorul celu mai mic terminal cu feature-uri avansate din lume, iar reprezentantii firmei au afirmat ca doresc sa se extinda dincolo de piata locala in acest an. Se pare ca Neo a obtinut deja...

Compania din Dubai ce poarta numele de Neo este producatorul celu mai mic terminal cu feature-uri avansate din lume, iar reprezentantii firmei au afirmat ca doresc sa se extinda dincolo de piata locala in acest an.

Se pare ca Neo a obtinut deja certificari din partea organizatiilor care reglementeaza industria mobila, inclusiv FCC. Nu stim daca este vorba de terminalul 808i sau de o serie de noi handseturi, care au trecut testele autoritatilor industriei. Producatorul a promis 3 noi telefoane lansate pana la finalul acesti an, intentionand sa isi puna in vanzare produsele la nivel global in urmatoarele 2 luni. Urmatorul model al familiei Neo va fi Ellipse, un telefon de forma eliptica dotat cu feature-uri destul de atractiva.

Ellipse va suporta conectivitate WiFi si va fi dotat cu un touchscreen, o camera de 4 megapixeli si media player. In cazul in care Neo va vinde acest terminal in SUA si il va pastra la dimensiuni similar cu modelul 808i, succesul este garantat, cel putin pentru nisa aleasa de catre companie. Ii vom vedea pe reprezentantii Neo expunandu-si produsele in cadrul Mobile World Congress, astfel ca, cu putin noroc vom avea ocazia sa testam handseturile lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×