Producția lui Motorola Xoom costă 278 de dolari, cu 33 mai mult decât cea a lui Apple iPad

1.635 ori
<b>Producția lui Motorola Xoom costă 278 de dolari, cu 33 mai mult decât cea a lui Apple iPad</b>în urma unei analize făcute de UBM TechInsights și iSuppli și publicată de The Wall Street Journal am aflat că producția lui Motorola Xoom costă 278 de dolari. Această sumă este cu 33 de dolari mai mare decât costul de producție al lui Apple...

în urma unei analize făcute de UBM TechInsights și iSuppli și publicată de The Wall Street Journal am aflat că producția lui Motorola Xoom costă 278 de dolari. Această sumă este cu 33 de dolari mai mare decât costul de producție al lui Apple iPad și asta în condițiile în care componentele tabletei Motorola sunt net superioare.

De remarcat și faptul că Motorola vinde produsul la prețul de 800 de dolari, obținând astfel un profit serios de pe urma lui Xoom. Problema e că acest preț prohibitiv face publicul să se întoarcă la iPad, care costă doar 500 de dolari în varianta de bază. Revenind la diferența în prețul de producție, aceasta este dată de faptul că Xoom include camere, spre deosebire de iPad și vine cu un procesor Tegra 2, un display de înaltă rezoluție și suport 4G.

Terminalul Motorola promite să fie un hit, dar doar dacă prețul îi va scădea până la un nivel rezonabil, sau dacă Moto va lansa o versiune mai ieftină a tabletei. în plus, concurența va fi cu atât mai acerbă, deoarece Apple va anunța mâine iPad 2, ridicând astfel ștacheta pentru competitorii săi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×