ROM-ul Android 2.3.2 pentru Samsung Galaxy S ajunge din greșeală pe web, confirmat drept oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.174 ori
<b>ROM-ul Android 2.3.2 pentru Samsung Galaxy S ajunge din greșeală pe web, confirmat drept oficial</b>Deși există încă utilizatori de Samsung Galaxy S care așteaptă actualizarea la Android 2.2 Froyo în SUA, iată că ROM-ul oficial Android 2.3.2 pentru Galaxy S a ajuns pe web mai devreme decât am fi sperat. Este vorba despre o scăpare a celor de...

Deși există încă utilizatori de Samsung Galaxy S care așteaptă actualizarea la Android 2.2 Froyo în SUA, iată că ROM-ul oficial Android 2.3.2 pentru Galaxy S a ajuns pe web mai devreme decât am fi sperat. Este vorba despre o scăpare a celor de la Samsung, anunțată de forumul Android din Polonia și confirmată de XDA Developers.

Acesta este chiar software-ul care va sosi pe smartphone-ul Samsung în viitor, deși nu avem idee când se va întâmpla acest lucru. în următoarele săptămâni și poate luni va fi interesant de urmărit bătălia dintre Motorola, HTC și Samsung, care vor încerca să aducă primii Android 2.3 Gingerbread pe telefoanele lor.

Să sperăm că ROM-ul va fi pus la dispoziție cât mai curând și nu va trebui să așteptăm la fel mult precum în cazul actualizării Android 2.2 pe Galaxy S.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×