Profilul User Agent al lui LG G5 dezvăluie numele de cod LG-H830; O posibilă dată de lansare este 21 februarie

752 ori
<b>Profilul User Agent al lui LG G5 dezvăluie numele de cod LG-H830; O posibilă dată de lansare este 21 februarie</b>&Icirc;n vreme ce Galaxy S7 a avut parte de numeroase scăpări şi &icirc;ncepem să avem şi o idee cu privire la iPhone 7, LG G5 răm&acirc;ne destul de misterios. Terminalul a primit astăzi totuşi un leak, ce &icirc;i dezvăluie numele de cod....

În vreme ce Galaxy S7 a avut parte de numeroase scăpări şi începem să avem şi o idee cu privire la iPhone 7, LG G5 rămâne destul de misterios. Terminalul a primit astăzi totuşi un leak, ce îi dezvăluie numele de cod.

Se pare că viitorul flagship va avea numele de cod LG-H830, conform unui profil User Agent. Având în vedere că LG G4 era cunoscut că LG-H810, o astfel de denumire ar avea sens. Acelaşi User Agent dezvăluie şi faptul că handsetul va sosi cu Android 6.0 Marshmallow la bord, ceea ce nu surprinde. Ultimele speculaţii vorbeau despre un ecran Quad HD de 5.5 inch pe acest device, plus un display secundar deasupra, în stilul lui LG V10.

Se discută şi despre includerea unui chipset Snapdragon 820, 3 GB RAM, 32 GB stocare şi a două camere în spate. Una dintre ele va avea rezoluţie de 16 MP, iar cealaltă va avea un rol secundar, permiţând realizarea de fotografii wide angle la 135 de grade. Focalizarea laser şi un blitz dual LED vor sosi la pachet. LG ar fi decis să includă şi un scanner de amprente în spate, ceea ce ne face să ne întrebăm unde vor amplasa butoanele fizice de sub cameră.

O baterie de 2800 mAh şi o cameră frontală de 8 MP completează peisajul. LG a trimis presei invitaţii la un eveniment programat pentru 21 februarie, dată la care ar putea debuta LG G5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×