Proiectul Tizen ajunge la versiunea 1.0 - codul sursă și SDK-ul la liber

Autor:  | Publicat în:  Tizen OS 952 ori
<b>Proiectul Tizen ajunge la versiunea 1.0 - codul sursă și SDK-ul la liber</b>Dacă credeți că Android, iOS și Windows Phone nu sunt ok atunci trebuie să vă îndreptați atenția asupra TIZEN OS. Este bazat pe Linux și primele detalii au apărut prin luna septembrie 2011. Se știe că Samsung va renunța la Bada în favoarea...

Dacă credeți că Android, iOS și Windows Phone nu sunt ok atunci trebuie să vă îndreptați atenția asupra TIZEN OS. Este bazat pe Linux și primele detalii au apărut prin luna septembrie 2011. Se știe că Samsung va renunța la Bada în favoarea Tizen și dacă un asemenea gigant din telecom mizează pe el s-ar putea să avem un alt sistem de operare mobil cu potențial de succes.

S-a ajuns la un punct important și tocmai ce a fost oferit public Tizen 1.0 Larkspur SDK cât și codul sursă. Dezvoltatori de aplicații au avut o versiune inițială de prin ianuarie, dar acum a fost inclus și un nou simulator de browser web spre a testa aplicațiile web cât și un emulator îmbunătățit. Codul sursă include HTML5 și suport pentru serviciile bazate pe localizare.

Mai multe detalii va sosi în luna viitoare când are loc o conferință dedicată. Vă reamintesc care sunt companiile ce sprijină acest proiect: Intel, Samsung, Panasonic, NTT Docomo, SK Telecom, Telefonica, Vodafone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×