Ultimul dar nu cel din urmă... Nokia N9 va primi actualizări și suport și În următorii ani, Împreună cu MeeGo

1.999 ori
<b>Ultimul dar nu cel din urmă... Nokia N9 va primi actualizări și suport și În următorii ani, Împreună cu MeeGo</b>Deși Nokia N9 este primul și ultimul smartphone cu MeeGo la bord, asta nu înseamnă că suportul său tehnic va înceta prea curând după lansarea să. Ne liniștește Klas Strom, șef al secțiunii Administrare a Portofoliilor de la Nokia, care a...

Deși Nokia N9 este primul și ultimul smartphone cu MeeGo la bord, asta nu înseamnă că suportul său tehnic va înceta prea curând după lansarea să. Ne liniștește Klas Strom, șef al secțiunii Administrare a Portofoliilor de la Nokia, care a promis că vom vedea actualizări și suport pentru MeeGo și N9 în următorii ani.

Ne așteptăm totuși ca după lansarea lui Nokia N9 și câteva luni de marketing agresiv, finlandezii să se axeze în totalitate pe Windows Phone și pe bătrânul Symbian, care își va încheia în curând traseul. Ne punem speranțele în companii precum LG și Intel, care vor continua lucrul la MeeGo și poate ni-l vor oferi și pe o tabletă, asta dacă Nokia nu ne va face o surpriză în această privință în curând.

Vă reamintim că Nokia N9 va costa în jur de 420 și ar putea sosi pe piața în această toamnă. întrebarea este: sunteți gata să plătiți 400+ de euro pe un telefon care nu are succesor, predecesor sau viitor? Sperăm totuși că Nokia va folosi designul lui N9 și pe terminale WIndows Phone 7, sau măcar cel al lui N950, un terminal foarte apreciat, dar din păcat disponibil doar pentru dezvoltatori.

Actializari Nokia N9

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×