Publicul asteapta imbunatatiri ale lui Apple iPhone inainte de a-l cumpara

808 ori
<b>Publicul asteapta imbunatatiri ale lui Apple iPhone inainte de a-l cumpara</b>Terminalul iPhone se pare ca a devenit gadgetul anului, chiar inainte de lansarea sa, dar exista un numar destul de mare de persoane care asteapta un update al telefonului inainte de a-l cumpara. Exista ingrijorari ale viitorilor clienti in legatura cu...

Terminalul iPhone se pare ca a devenit gadgetul anului, chiar inainte de lansarea sa, dar exista un numar destul de mare de persoane care asteapta un update al telefonului inainte de a-l cumpara.

Exista ingrijorari ale viitorilor clienti in legatura cu suma pe care vor trebui sa o plateasca pentru iPhone, dar si in legatura cu viteza de navigare online sau viata bateriei. AT&T, cel mai mare provider wireless din SUA, are un contract in exclusivitate cu Apple si vinde doua versiuni ale terminalului, (de 499, respectiv 599 dolari) cu un abonament pe 2 ani. Noul model include un touchscreen si combina dotarile standard pentru astfel de telefoane cu cele ale unui iPod si cele ale unui terminal dotat cu Internet prin wireless.

Iphone va fi pus in vanzare vineri, la ora locala 6.00 pm, in SUA, la magazinele Apple si AT&T, dar si pe site-ul Apple. Totusi, telefonul nu foloseste cele mai rapide retele ale providerului - cele ce utilizeaza tehnologia 3G. Exista pareri conform carora absenta conectivitatii 3G va oferi utilizatorilor un Web-browsing mai lent decat in cazul altor terminale mobile si al altor provideri.Un alt motiv de ingrijorare pentru cei ce isi doresc un iPhone este reprezentat de tastatura virtuala de pe display-ul telefonului, care ar putea sa nu fie chiar atat de usor de utilizat cum afirma Steve Jobs.

Cu toate aceste posibile defecte, se vorbeste deja despre fani ai terminalului care isi vor pune corturi inca de joi seara pentru a astepta in fata magazinelor punerea in vanzare a celui mai asteptat gadget de la frenezia Nintendo Wii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×