Samsung Galaxy X (SM-G888N0) nu este smartphone-ul pliabil pe care îl așteptam, ci unul rugged aparent

1.729 ori
<b>Samsung Galaxy X (SM-G888N0) nu este smartphone-ul pliabil pe care îl așteptam, ci unul rugged aparent</b>Multă vreme am considerat faptul că smartphone-ul cu numele de cod SM-G888N0 este acel Samsung Galaxy X pliabil despre care toată lumea vorbea. Din păcate se pare că lucrurile nu stau chiar așa pentru că în pagina de suport

Am considerat multă vreme faptul că smartphone-ul misterios cu numele de cod SM-G888N0 pe care l-am tot văzut menționat prin leak-uri este acel model pliabil numit Galaxy X. Samsung a confirmat la un moment dat că un asemenea telefon va sosi undeva în 2018, dar numele de cod de mai sus nu are de-a face cu acest produs după cum reușim să aflăm ca astăzi.

SM-G888N0

Lămurirea vine chiar de pe site-ul oficial Samsung acolo unde în secțiunea Suport, modelul SM-G888N0 este listat drept telefon rugged. Așadar, nu este vorba despre smartphone-ul pliabil pe care toți îl așteptăm și doar un telefon ultra-rezistent, poate Xcover 5 sau de ce nu Galaxy S9 Active.

De asemenea, cei de la Samsung au emis un comunicat de presă unde specifică faptul că SM-G888N0 este un telefon rugged destinat profesioniștilor, unul ce va fi comercializat doar pe piața din Coreea de Sud. Acesta ar veni cu suport pentru tehnologia LTE-R asociată trenurilor de mare viteză și a garniturilor de metrou. Așteptăm mai multe detalii curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×