Samsung Galaxy X (SM-G888N0) nu este smartphone-ul pliabil pe care îl așteptam, ci unul rugged aparent

1.710 ori
<b>Samsung Galaxy X (SM-G888N0) nu este smartphone-ul pliabil pe care îl așteptam, ci unul rugged aparent</b>Multă vreme am considerat faptul că smartphone-ul cu numele de cod SM-G888N0 este acel Samsung Galaxy X pliabil despre care toată lumea vorbea. Din păcate se pare că lucrurile nu stau chiar așa pentru că în pagina de suport

Am considerat multă vreme faptul că smartphone-ul misterios cu numele de cod SM-G888N0 pe care l-am tot văzut menționat prin leak-uri este acel model pliabil numit Galaxy X. Samsung a confirmat la un moment dat că un asemenea telefon va sosi undeva în 2018, dar numele de cod de mai sus nu are de-a face cu acest produs după cum reușim să aflăm ca astăzi.

SM-G888N0

Lămurirea vine chiar de pe site-ul oficial Samsung acolo unde în secțiunea Suport, modelul SM-G888N0 este listat drept telefon rugged. Așadar, nu este vorba despre smartphone-ul pliabil pe care toți îl așteptăm și doar un telefon ultra-rezistent, poate Xcover 5 sau de ce nu Galaxy S9 Active.

De asemenea, cei de la Samsung au emis un comunicat de presă unde specifică faptul că SM-G888N0 este un telefon rugged destinat profesioniștilor, unul ce va fi comercializat doar pe piața din Coreea de Sud. Acesta ar veni cu suport pentru tehnologia LTE-R asociată trenurilor de mare viteză și a garniturilor de metrou. Așteptăm mai multe detalii curând!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×