Quickmobile.ro aduce în România terminale ale firmei BLU, bazate pe hardware Gionee; Iată-l pe BLU Pure XR, smartphone cu dotări high-end

Autor:  | Publicat în:  BLU  Retaileri 2.598 ori
<b>Quickmobile.ro aduce în România terminale ale firmei BLU, bazate pe hardware Gionee; Iată-l pe BLU Pure XR, smartphone cu dotări high-end</b>Azi avem de semnalat o premieră pe piaţa locală şi anume sosirea brandului american BLU la noi. Retailerul Quickmobile.ro a început să vândă terminale ale acestei firme, cu handset-uri ce au la baza hardware Gionee, ca şi modelele Allview de altfel.

Azi avem de semnalat o premieră pe piaţa locală şi anume sosirea brandului american BLU la noi. Retailerul Quickmobile.ro a început să vândă terminale ale acestei firme, cu handset-uri ce au la baza hardware Gionee, ca şi modelele Allview de altfel.

Din premiera face parte telefonul high end BLU Pure XR, vândut de Quickmobile.ro la preţul de 1919 lei şi sosind cu dotări high end. Ele includ 4 GB RAM, 64 GB stocare şi două slot-uri SIM, dar şi un ecran AMOLED de 5.5 inch, ce vine chiar cu tehnologie de tip 3D Touch. La interiorul noului venit se alfa un procesor MediaTek Helio P10, dar şi 64 GB stocare.

BLU Pure XR

BLU Products pornea la drum în 2009, având sediul în Miami Florida, iar numele său este un acronim pentru "Bold Like Us". Deşi compania realizează mai degrabă terminale entry level folosind OEM-uri din China, au intrat şi în zona high end în ultimii ani. Design-urile sunt realizate în SUA, iar modelele BLU vin atât cu Android, cât şi cu Windows Phone.

Această firmă operează în 40 de ţări, inclusiv în America Latină, SUA, Europa şi China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×