Odată cu achiziția Alcatel-Lucent, cei de la Nokia ar fi primit și drepturile de utilizare ale brandului Alcatel pe smartphone-uri și tablete

1.927 ori
<b>Odată cu achiziția Alcatel-Lucent, cei de la Nokia ar fi primit și drepturile de utilizare ale brandului Alcatel pe smartphone-uri și tablete</b>Astăzi avem parte de o veste surprinzătoare ce îi are în prim-plan pe cei de la Nokia. Aparent, odată cu achiziția Alcatel-Lucent, finlandezii ar fi primit și drepturile de utilizare ale brandului Alcatel pe smartphone-uri și tablete, o veste ce iese la

O veste surprinzătoare ajunge astăzi în mediul online și nimeni altul decât Nokia se află în centrul atenției. Aflăm că odată cu achiziția Alcatel-Lucent ce a fost finalizată în luna noiembrie a anului trecut, cei de la Nokia au primit și drepturile de utilizare ale brandului Alcatel pe viitoare smartphone-uri și tablete.

Pentru moment însă, finlandezii mai au ceva de așteptat până când vor putea lansa asemenea produse pe piață și nici măcar nu se știe dacă ei doresc acest lucru ținând cont de revenirea Nokia în zona mobile. Informația de față a fost confirmată chiar de către oficiali ai Nokia, aceștia declarând următoarele:

Brandul Alcatel a fost licențiat de către Alcatel-Lucent către TCL pentru dezvoltarea de telefoane mobile și device-uri, iar această înțelegere va expira la sfârșitul anului 2024. Atunci când Nokia a achiziționat bunurile Alcatel-Lucent în 2016, pe listă se aflau și contractele de licențiere pentru brandul Alcatel.

Acest lucru sugerează faptul că Nokia este liberă să aducă pe piață smartphone-uri și tablete cu inscripția Alcatel, asta abia din 2024 totuși. Există posibilitatea ca acel contract de licențiere încheiat cu TCL să fie prelungit, finlandezii urmând a-și concentra atenția pe produsele sub brand Nokia. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×