RCS & RDS anunţă disponibilitatea serviciului HBO GO pentru clienţii Digi TV şi Digi Net

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.820 ori
<b>RCS & RDS anunţă disponibilitatea serviciului HBO GO pentru clienţii Digi TV şi Digi Net</b>RCS & RDS a anunţat astăzi că &icirc;ncep&acirc;nd de pe 9 aprilie va &icirc;ncepe să ofere clienţilor săi acces la conţinutul HBO GO, serviciul video online al celor de la HBO. Clienţii la serviciile de televiziune şi Internet au acces la HBO...

RCS & RDS a anunţat astăzi că începând de pe 9 aprilie va începe să ofere clienţilor săi acces la conţinutul HBO GO, serviciul video online al celor de la HBO. Clienţii la serviciile de televiziune şi Internet au acces la HBO GO.

Cei care sunt abonaţi la serviciul Digi Net şi Digi TV şi au optat pentru una dintre extraoptiunile HBO sau HBO Maxpak vor avea ca beneficiu extra şi acest serviciu. Astfel, ei primesc acces nelimitat la conţinuturile video disponibile pe platforma HBO GO. Aceasta oferă peste 2000 de ore de conţinuturi, printre care şi seriale precum "True Blood", "Game of Thrones", "Clanul Soprano" sau "The Wire", dar şi filme de lung metraj şi documentare.

Veţi putea şi să creaţi un playlist personalizat folosind serviciul HBO şi să vizionaţi de mai multe ori un film, serial sau alt program. Un mare avantaj aici e că HBO GO difuzează unele episoade înainte de premiera la TV. Începând cu data de 1 mai 2015 tarifele asociate extraoptiunilor HBO şi HBO MaxPak se vor modifica pentru clienţi. Preţul extraoptiunii HBO va fi de 13 lei pe lună, iar cel pentru MaxPak de 14 lei pe lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×