RCS & RDS anunță oficial extinderea acoperirii pentru București și Ilfov la un procent de 98% din suprafața totală

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 1.753 ori
<b>RCS & RDS anunță oficial extinderea acoperirii pentru București și Ilfov la un procent de 98% din suprafața totală</b>Luna martie a venit cu o veste foarte bună pentru utilizatorii Digi Mobil din Timișoara și București, veste ce făcea referire la extinderea acoperirii și totodată renunțarea la serviciul de roaming național. Astfel, RCS & RDS este capabil să...

Luna martie a venit cu o veste foarte bună pentru utilizatorii Digi Mobil din Timișoara și București, veste ce făcea referire la extinderea acoperirii și totodată renunțarea la serviciul de roaming național. Astfel, RCS & RDS este capabil să ofere acum servicii de comunicații fără roaming-ul național pus la dispoziție de către Vodafone.

Doar câteva zile au trecut, și iată că cei de la RDS & RCS confirmă mutarea realizată pentru București și Ilfov, dezvăluind totodată și câteva informații utile. Aflăm că rețeaua proprie 3G Digi Mobil acoperă peste 98% din suprafața Bucureștiului, precum și a județului Ilfov, la nivel de semnal exterior.

De asemenea, ni se aduce la cunoștiință că rețeaua 3G a operatorului este dezvoltată în benzile de 900 MHz și 2.100 MHz. Cât despre rețeaua 4G, Digi Mobil anunță că la ora actuală este oferită o acoperire de 89% pentru București, respectiv 30% în Ilfov, în ambele cazuri fiind vorba despre acoperirea la nivel de semnal exterior.

Nu în ultimul rând, compania ține să ne amintească că investițiile în dezvoltarea rețelelor 3G și 4G vor continua și în următoarea perioadă, fiind vizate mai multe localități. Putem spune că popularitatea serviciilor Digi Mobil se datorează în special planurilor tarifare foarte accesibile ce ne aduc chiar și minute nelimitate în orice rețea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×