RCS&RDS are În plan extinderea rețelei Digi Mobil și oferirea de acoperire națională În 2015

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 1.981 ori
<b>RCS&RDS are În plan extinderea rețelei Digi Mobil și oferirea de acoperire națională În 2015</b>După cum ați citit anterior chiar aici, acum câteva ore am fost prezenți la evenimentul de lansare a unor noi device-uri Philips în parteneriat cu Digi Mobil. Pe lângă oficialii locali ai companiei din China, pe scenă a fost prezent și Ovidiu...

După cum ați citit anterior chiar aici, acum câteva ore am fost prezenți la evenimentul de lansare a unor noi device-uri Philips în parteneriat cu Digi Mobil. Pe lângă oficialii locali ai companiei din China, pe scenă a fost prezent și Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil, oficial ce a avut plăcerea să răspundă și unei serii de întrebări sosite din partea publicului.

Potrivit acestuia, urmează ca în anul viitor, rețeaua proprie Digi Mobil să fie extinsă prin amplasarea a 500 de site-uri 3G, modalitate prin care compania are în plan oferirea de acoperire la nivel național. Astfel, începând din 2015, acoperirea Digi Mobil va crește prin utilizarea frecvenței de 900 MHz.

De asemenea, operatorul are în plan continuarea procesului de rebranding a magazinelor RCS&RDS, în acest moment fiind 23 de magazine ce adoptă noul look, urmând ca până la sfârșitul lunii decembrie să mai fie renovate 12 magazine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×