RCS & RDS isi testeaza azi conexiunea 3G

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 2.764 ori
<b>RCS & RDS isi testeaza azi conexiunea 3G</b>Celebra companie de cablu TV si provider de Internet se pregateste sa primeasca cu bratele deschise tehnologia 3G, inaugurand-o in Capitala. RCS & RDS va testa 3G prin intermediul primelor convorbiri audio/video efectuate in Bucuresti. Aceste teste vor fi...

Celebra companie de cablu TV si provider de Internet se pregateste sa primeasca cu bratele deschise tehnologia 3G, inaugurand-o in Capitala. RCS & RDS va testa 3G prin intermediul primelor convorbiri audio/video efectuate in Bucuresti.

Aceste teste vor fi facute in data de 27 februarie, serviciile comerciale 3G urmand a fi  lansate in decursul acestui an. In octombrie 2006 compania RCS & RDS a castigat o licenta 3G in urma licitatiilor organizate de statul roman cu ajutorul IGCTI (Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei). Cealalta licenta disponibila a fost castigata de firma Telemobil.

Alte mari firme ce detin licenta 3G sunt nume sonore ca Vodafone Romania sau Orange Romania. In timp ce Vodafone a lansat varianta comerciala a serviciului 3G inca din aprilie 2005, Orange a intrat pe piata 3G de abia din iunie 2006. Vom vedea performantele atinse de serviciul pus la dispozitie de RCS & RDS cu ocazia lansarii tehnice a retelei.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×