RCS & RDS isi testeaza azi conexiunea 3G

2.817 ori
<b>RCS & RDS isi testeaza azi conexiunea 3G</b>Celebra companie de cablu TV si provider de Internet se pregateste sa primeasca cu bratele deschise tehnologia 3G, inaugurand-o in Capitala. RCS & RDS va testa 3G prin intermediul primelor convorbiri audio/video efectuate in Bucuresti. Aceste teste vor fi...

Celebra companie de cablu TV si provider de Internet se pregateste sa primeasca cu bratele deschise tehnologia 3G, inaugurand-o in Capitala. RCS & RDS va testa 3G prin intermediul primelor convorbiri audio/video efectuate in Bucuresti.

Aceste teste vor fi facute in data de 27 februarie, serviciile comerciale 3G urmand a fi  lansate in decursul acestui an. In octombrie 2006 compania RCS & RDS a castigat o licenta 3G in urma licitatiilor organizate de statul roman cu ajutorul IGCTI (Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei). Cealalta licenta disponibila a fost castigata de firma Telemobil.

Alte mari firme ce detin licenta 3G sunt nume sonore ca Vodafone Romania sau Orange Romania. In timp ce Vodafone a lansat varianta comerciala a serviciului 3G inca din aprilie 2005, Orange a intrat pe piata 3G de abia din iunie 2006. Vom vedea performantele atinse de serviciul pus la dispozitie de RCS & RDS cu ocazia lansarii tehnice a retelei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×