Samsung Galaxy A8 primeşte o reclamă într-o revistă din Coreea de Sud, e gata de lansare

1.439 ori
<b>Samsung Galaxy A8 primeşte o reclamă într-o revistă din Coreea de Sud, e gata de lansare</b>Samsung Galaxy A8 a avut parte de un clip hands on zilele trecute şi acum suntem cu un pas mai aproape de debutul sau, după ce terminalul a primit o pagină dedicată de reclamă &icirc;ntr-o revistă din Coreea de Sud. &nbsp; Se reconfirmă grosimea de...

Samsung Galaxy A8 a avut parte de un clip hands on zilele trecute şi acum suntem cu un pas mai aproape de debutul sau, după ce terminalul a primit o pagină dedicată de reclamă într-o revistă din Coreea de Sud.

Se reconfirmă grosimea de 5.9 mm a terminalului, care îl face cel mai subţire din portofoliul Samsung. De asemenea, avem şi confirmarea prezenţei unei camere principale de 16 megapixeli, cu o deschidere F/1.9 ce ne aminteşte de camera lui Galaxy S6. Ecranul e menţionat cu o diagonală de aproximativ 5.66 inch, sau mai bine zis 5.7 inch, iar panoul folosit aici este un Super AMOLED Full HD.

Galaxy A8 va debuta cu Android 5.1 Lollipop la bord şi va folosi un procesor octa core, tactat până la 1.8 GHz, plus 2 GB RAM şi 32 GB stocare, dar si slot microSD. Noul venit oferă şi suport LTE Catoria 6, VoLTE, DMB (televiziune mobila dacă nu mă înşel, pentru Coreea de Sud) şi o baterie de 3050 mAh. Din nou, nu avem dată de lansare sau preţ pentru acest produs.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×