Reclame, acum si in cautarea mobila oferita de Google!

Autor:  | Publicat în:  Google 889 ori
<b>Reclame, acum si in cautarea mobila oferita de Google!</b>Stiam ca acest lucru se va intampla mai devreme sau mai tarziu, iar Google tocmai a anuntat ca va afisa doar reclamele la site-urile ale caror pagini pot fi adaptate pentru vizualizarea pe un ecran de telefon mobil. Conform reprezentantilor gigantului...

Stiam ca acest lucru se va intampla mai devreme sau mai tarziu, iar Google tocmai a anuntat ca va afisa doar reclamele la site-urile ale caror pagini pot fi adaptate pentru vizualizarea pe un ecran de telefon mobil.

Conform reprezentantilor gigantului motoarelor de cautare, noul serviciu va fi gratuit pentru utilizatorii actuali AdWords. De asemenea, spre deosebire de clasicul AdWords, in varianta desktop, reclamele mobile sunt formate doar din titlu si URL. Advertiserii actuali nu vor trebui sa plateasca pentru a folosi noul serviciu, totusi daca acestia nu vor dori sa aiba anunturile afisate in cadrul cautarilor mobile, ei vor trebui sa-si confirme optiunea.

O astfel de decizie va creste cu siguranta activitatea bloggerilor care folosesc cu predilectie telefonul mobil, pentru hobby-ul lor. Astfel, terminalele mobile se vor transforma in surse de venit datorita lui AdWords si a reclamelor sale. Va veti putea intretine site-ul sau blogul, marind profiturile, chiar daca sunteti departe de PC-ul personal si intr-o zona fara conexiune Internet.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×