RED Hydrogen One ajunge din nou pe masa de certificare FCC, de această dată în varianta argintie

758 ori
<b>RED Hydrogen One ajunge din nou pe masa de certificare FCC, de această dată în varianta argintie</b>Deși a fost anunțat oficial cu mai bine de un an în urmă, smartphone-ul RED Hydrogen One este în continuare așteptat să debuteze comercial. Am văzut telefonul în mâna lui Marques Brownlee de curând ca urmare a unui program

În luna iulie a anului trecut producătorul de camere video RED anunța lansarea primului său smartphone, terminal numit Hydrogen One care uimea prin design-ul ce nu se adapta tendințelor și prin ecranul capabil de redare a hologramelor. Am aflat la scurt timp că acesta este un telefon modular ce poate primi diferite accesorii pentru a se îmbunătăți captura foto și video, iar ulterior l-am văzut și într-un video realizat de MKBHD.

RED Hydrogen One

Deși produsul a fost pus la vânzare în regim de precomandă încă de atunci, cumpătorii încă așteaptă ca terminalul să le fie livrat - compania afirmând că smartphone-ul va ajunge pe mâna clienților din noiembrie. În același timp debuteză și un program special pentru cei care vor să testeze un early sample, o asemenea unitate ajungând și pe mâinile lui Marques Brownlee. Telefonul a fost și certificat de FCC anterior în varianta pe negru, iar astăzi vedem și modelul argintiu supus testelor. 

Puteți zări câteva fotografii extrase din documentul de certificare FCC în cadrul acestui articol și vă amintim că terminalul de față va sosi cu suport dual-SIM, cu o baterie de 4510 mAh și desigur cu un ecran holografic. Va avea compatibilitate cu toate benzile LTE din SUA, 6 GB RAM și un procesor de generație anterioară, adică un Snapdragon 835.

RED Hydrogen One aduce și difuzoare stereo frontale, un display de 5.7 inch cu aspect 16:9 și port USB-C la bază. Ecranul va putea afișa conținuturi 3D, AR, VR și aflați că prețul de pornire este de 1295 dolari pentru varianta cu corp din aluminiu, respectiv 1595 dolari dacă alegeți modelul ce adoptă carcasă din titaniu. 

Apropo de lansarea comercială, aceasta nu este bătută în cuie și ținând cont de uriașa amânare, nu ar fi exclus ca telefonul să vină eventual la început de 2019. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×