Referrals 2.0 acum disponibil pentru utilizatorii de AdSense

Autor:  | Publicat în:  Advertising 820 ori
<b>Referrals 2.0 acum disponibil pentru utilizatorii de AdSense</b>Disponibil in varianta beta, in luna martie a acestui an, Referrals 2.0 a iesit din faza de testare, fiind acum disponibil pentru publisherii ce folosesc AdSense. Printre imbunatatirile pe care le aduce Referrals 2.0 se numara si marirea inventarului de...

Disponibil in varianta beta, in luna martie a acestui an, Referrals 2.0 a iesit din faza de testare, fiind acum disponibil pentru publisherii ce folosesc AdSense.

Printre imbunatatirile pe care le aduce Referrals 2.0 se numara si marirea inventarului de produse. Daca pana acum nu gaseati un produs care sa se potriveasca contextual cu site-ul dumnevoastra, acum veti gasi reclamele potrivite datorita unei game variate de produse oferite prin AdSense. De asemenea, veti putea selecta reclamele in functie de categorie si cuvinte cheie, folosindu-va de optiunea de a lasa AdSense sa aleaga reclama ideala pentru site-ul pe care il administrati.

Referrals 2.0 aduce o imbunatatire si in stabilirea publicului tinta al reclamelor. Astfel, in cazul care o pagina web include o serie de teme diferite, reclama aleasa ar putea sa nu fie potrivita contextului. Datorita lui Referrals 2.0 puteti selecta cuvinte cheie unice, pentru a restrange categoria de public catre care tinteste reclama. Probabil cel mai important feature al acestui update este o mai buna recompensare a traficului de buna calitate. Cu alte cuvinte vor castiga mai multi bani utilizatorii care asigura un trafic ridicat companiilor ce isi fac reclama prin AdSense.

Pentru a folosi serviciul Referrals, dati click pe tab-ul AdSense Setup, in fereastra contului personal, apoi dati click pe Referrals. Daca nu vedeti inca varianta 2.0, verificati peste cateva zile, deoarece feature-ul va deveni disponibil pentru toti utilizatorii de-a lungul urmatoarelor saptamani.

Mai multe detalii pe blogul oficial: adsense.blogspot.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×