Renuntam la BlackBerry OS in favoarea platformei de pe tabletul PlayBook?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.022 ori
<b>Renuntam la BlackBerry OS in favoarea platformei de pe tabletul PlayBook?</b>Lansat cu doar o zi in urma, tabletul BlackBerry PlayBook face deja valuri, revolutionand platforma pe care se bazeaza intregul brand BlackBerry. Astfel, aflam de la vicepresedintele RIM (producatorul acestor terminale), ca BlackBerry OS va fi inlocuit de...

Lansat cu doar o zi in urma, tabletul BlackBerry PlayBook face deja valuri, revolutionand platforma pe care se bazeaza intregul brand BlackBerry. Astfel, aflam de la vicepresedintele RIM (producatorul acestor terminale), ca BlackBerry OS va fi inlocuit de software-ul de pe PlayBook, dezvoltat de compania QNX.

Tranzitia va dura o perioada destul de indelungata, iar urmatoarea versiune de BlackBerry OS (7) va fi cruciala pentru aceasta trecere. Avand in vedere functiile si designul noului OS produs de QNX, putem doar sa apreciem schimbarea, mai ales ca noua platforma vine cu urmatoarele avantaje: consum scazut de energie, eficienta crescuta, suport pentru numeroase platforme folosite de developeri si suport pentru functii multimedia avansate.

Unele aplicatii BlackBerry existente vor putea rula pe PlayBook, dar nu avem inca toate detaliile despre acest tip de interoperabilitate. E interesant de observat ca RIM face o trecere gradata de la BlackBerry OS la softul QNX, spre deosebire de Microsoft, care va renunta brusc la Windows Mobile in favoarea lui Windows Phone 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×