HTC Spark capata forma printr-o scapare a celor de la Vodafone; identic cu HTC Trophy?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.281 ori
<b>HTC Spark capata forma printr-o scapare a celor de la Vodafone; identic cu HTC Trophy?</b>Dupa scaparea care ni l-a dezvaluit pe HTC Mondrian drept un terminal cu ecran de 4.3 inchi si procesor de 1.3 GHz, aflam detalii despre un nou smartphone HTC. De aceasta data este vorba despre modelul Spark, ale carui detalii au fost facute publice prin...

Dupa scaparea care ni l-a dezvaluit pe HTC Mondrian drept un terminal cu ecran de 4.3 inchi si procesor de 1.3 GHz, aflam detalii despre un nou smartphone HTC. De aceasta data este vorba despre modelul Spark, ale carui detalii au fost facute publice prin intermediul unui ROM scapat de Vodafone.

Dupa cum observati in imaginea de mai sus, handsetul seamana izbitor cu modelul HTC Trophy, descoperit pe web in urma cu o saptamana. Nici Spark nu e o noutate, terminalul facandu-si aparitia pe lista de zvonuri la inceputul lunii trecute, cu o lista de specificatii care includea un ecran de 3.7 inchi, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli, procesor Snapdragon de 1 GHz, 512 MB RAM si o camera de 5 megapixeli.

Speculatiile afirma ca Mondrian, HTC Trophy si Spark ar fi unul si acelasi model, dar avem nevoie de dovezi solide inainte de a pretinde vreo revelatie cu privire la acest smartphone Windows Phone 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×