Review baterie externă solară/PowerMax Oyama - banca de energie ideală pentru telefon și tabletă (Video)

5.780 ori
<b>Review baterie externă solară/PowerMax Oyama - banca de energie ideală pentru telefon și tabletă (Video)</b>în aceste zile toride de vară mulți dintre voi aleg să meargă în concediu și fie pentru că nu aveți un încărcător compatibil sau cine știe ce alt ghinion, veți avea nevoie de o sursă alternativă de alimentare pentru telefon. O idee ar fi o...

în aceste zile toride de vară mulți dintre voi aleg să meargă în concediu și fie pentru că nu aveți un încărcător compatibil sau cine știe ce alt ghinion, veți avea nevoie de o sursă alternativă de alimentare pentru telefon. O idee ar fi o baterie externă, cum sunt cele două modele Oyama cărora le-am făcut review în clipul de mai jos. Aceste două accesorii ne-au fost oferite în teste de către Televoice, compania românească pe care o cunoașteți pentru tabletele Evolio.

Banca de energie universală cu încărcător solar Oyamacostă 199 ron, în vreme ce bateria externă PowerMax de 4000 mAhcostă 149 ron. Aceasta din urmă e capabilă să încarce de două ori un smartphone la maximul capacității sale, deci la o utilizare normală a telefonului veți putea înlocui priza clasică pentru aproximativ 3 zile. PowerMax se încarcă folosind clasicul încărcător de telefon, cu condiția ca acesta să fie conform cu cerințele din manualul de utilizare al bateriei externe. încărcarea să durează 3-4 ore iar Power Max pune la dispoziție un cablu USB - microUSB pentru încărcarea telefoanelor compatibile și a tabletelor.

Bateria externă PowerMax de 4000 mAh costă 149 ron

Trecând la bateria solară, aceasta poate fi încărcată atât cu ajutorul unui alimentator de telefon, cât și prin expunerea la soare, timp de 5-7 ore pentru o încărcare maximă (în funcție de puterea luminii captate). Bateria solară Oyama are o capacitate de 1500 mAh și vine cu variate mufe pentru încărcător, fie că e vorba de micro USB, mini USB, DSi, un adaptor pentru iPhone și iPad și chiar și pentru consola Sony PSP. în plus, bateria vine la pachet cu o husă și cu un lanyard pentru atârnat la mână.

Odată expusă la soare bateria solară va indica procesul de încărcare prin iluminarea de LED-uri în albastru. Observați că am testat ambele baterii folosind telefonul Nokia 808 PureView, care s-a încărcat fără probleme de la ele, iar bateria solară se încarcă la rândul său de la soare. Aceste accesorii merită nota 9 din 10 de la noi și nu trebuie să vă lipsească într-o vacanță lungă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×