Review baterii externe telefoane/tablete: Colia Power QYG 6000 și Kiwi Bird A2500 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 4.694 ori
<b>Review baterii externe telefoane/tablete: Colia Power QYG 6000 și Kiwi Bird A2500 (Video)</b>După ce v-am prezentat recenzia unui difuzor extern pentru telefoane și tablete, e acum momentul să vedem în acțiune și două baterii externe, primite tot de la FunGadgets.ro. Bateriile sunt Colia Power QYG 6000 și Kiwi Bird A2500. &nbsp; Colia...

După ce v-am prezentat recenzia unui difuzor extern pentru telefoane și tablete, e acum momentul să vedem în acțiune și două baterii externe, primite tot de la FunGadgets.ro. Bateriile sunt Colia Power QYG 6000 și Kiwi Bird A2500.

Colia Power QYG 6000 este o baterie Litiu Polymer externă all inclusive cu capacitate de 6000 mAh și preț de 279 lei. Gadgetul vine cu conectori pentru iPhone, conector mini USB și microUSB. Bateria arată bine, elegant și se folosește de un sistem de LED-uri pentru a afișa gradul său de încărcare. Bateria se va încărca la maxim în 7 ore și asigură cam 3-4 încărcări complete pentru terminalele voastre.

Colia Power QYG 6000

Colia Power 6000 măsoară 18 mm în grosime și cântărește 160 de grame, deci e cam la fel de grea ca un handset Lumia 820. Afișajul cu LED-uri al terminalului are 4 nivele a câte 25%  și trebuie să aflați că gadgetul vine cu garanție pe 24 de luni. Aceasta baterie se va încărca și va încarcă diferite terminale folosind același cablu, care se va atașa la baterie.

Cealaltă baterie care a primit review de la noi este Kiwi Bird A2500, o altă baterie externă care se va încărca în 3 ore și va încarcă un telefon de 1 sau 1.5 ori. Prețul sau este de 99 lei și avem de-a face cu un gadget compact, care încape cu ușurință în palmă. Capacitatea sa este de 2500 mAh, iar terminalul măsoară 20 mm în grosime. Kiwi Bird cântărește 76 de grame, este o unitate Li-Ion și vine cu conectori microUSB și garanție pe 2 ani.

Kiwi Bird A2500

Un ultim aspect de menționat este că bateria va oferi peste 500 de cicluri de încărcare, deci va fi un companion de încredere în această vară. Mentionez pe final si ca la a doua baterie a fost destul de dificil de cuplat cablul, fiind noua baterie, insa slotul USB se va roda odata cu utilizarea sa indelungata. In fine, ambele baterii au parte de garantii solide si retailerul le va inlocui daca exista probleme.

Dacă ar fi să aleg, aș prefera modelul Colia Power, pentru că e mai arătos și are o capacitate impresionantă, utilă mai ales pentru un posesor de tableta.

Baterii externe pentru telefoane si tablete

Concurs: "spune când ai avut cea mai mare nevoie de o baterie exteră" sau "ce (oportunitate) ai pierdut pentru că nu ai avut baterie la telefon" și poți câștiga una dintre cele două baterii de la FunGadgets.ro. Comentariul cu cele mai multe LIKE-uri va primi bateria Colia Power QYD 6000 (share pe Facebook la articol, ajută), iar Kiwi Bird A2500 va ajunge în posesia celui de-al doilea clasat!

Le mulțumim celor de la FunGadgets.ro pentru gadgeturile oferite în teste și îi așteptăm și cu alte noutăți!

Colia Power QYD 6000 și Kiwi Bird A2500, video review:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×