Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 10 - 17 iunie 2012 - review Samsung Galaxy Tab 2 10.1, unboxing Galaxy S III, WWDC 2012

Autor:  | Publicat în:  Top articole 1.400 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 10 - 17 iunie 2012 - review Samsung Galaxy Tab 2 10.1, unboxing Galaxy S III, WWDC 2012</b>Ultima săptămână fost dominată în mod clar de anunțul iOS 6.0 de la WWDC 2012, plus noi imagini scăpate pe web cu iPhone 5, dar și faptul că am avut Samsung Galaxy S III în teste și v-am oferit un unboxing, iar review-ul este acum în curs de...

Ultima săptămână fost dominată în mod clar de anunțul iOS 6.0 de la WWDC 2012, plus noi imagini scăpate pe web cu iPhone 5, dar și faptul că am avut Samsung Galaxy S III în teste și v-am oferit un unboxing, iar review-ul este acum în curs de scriere. în plus v-am oferit și review-ul lui Samsung Galaxy Tab 2 10.1 și multe alte știri interesante. Hai să aflăm care au fost cele mai populare 10 subiecte în ultima săptămână.

10) Samsung Galaxy S III și multiplele sale accesorii în acțiune! (Video)

știați că la Samsung Galaxy S III puteți conecta cu ușurință un joystick de Xbox, de Wii sau Playstation 3? Trebuie doar să aveți accesoriile potrivite, iar în clipul din acest articol vedem cum telefonul quad core se conectează și la un televizor, la un hard extern și la multe alte gadgeturi de tot soiul, inclusiv tastatura și mouse.

9) Oferta Orange pentru HTC Desire C, HTC One S și HTC One X

Oferta Orange pentru HTC Desire C, HTC One S și HTC One XHTC Desire C, HTC One S și HTC One X sunt toate telefoane care au trecut pe la Mobilissimo.ro în teste, iar Emil Dragotă ne prezintă prețul acestor modele în oferta operatorului Orange. HTC Desire C pornește de la 9 euro cu abonament Pantera 21 + My Smartphone 15, în vreme ce HTC One S costa 69 de euro cu abonament Pantera 21 + My Smartphone 15, iar HTC One X costa 169 de euro cu abonament Pantera 21 + My Smartphone 15. Găsiți toate recenziile acestor telefoane cu Android 4.0 pe Mobilissimo.ro.

8) Review Samsung Galaxy Tab 2 10.1 - tabletă cu design plăcut, în sfârșit cu o interfață fluidă, dar totuși nimic nou... (Video)

Review Samsung Galaxy Tab 2 10.1 - tabletă cu design plăcut, În sfârșit cu o interfață fluidă, dar totuși nimic nou... (Video)Mobilissimo.ro i-a făcut recenzia tabletei Samsung Galaxy Tab 2 10.1, urmașul lui Galaxy Tab 10.1. Noi am testat versiunea WiFi + 3G de 16 GB a tabletei, care costă 2.099 lei la evomag.ro și 2.199 lei la Quickmobile. Tableta are un procesor dual core, ecran de 10.1 inch, de fapt același ecran ca și Galaxy Tab 10.1 și o cameră de 3.15 megapixeli fără bliț. Difuzoarele sale frontale sunt foarte bune, iar bateria de 7000 mAh oferă cam 9 ore de funcționare. Mai multe detalii aflați în review-ul complet.

7) iOS 6.0 prezentat oficial la WWDC 2012: un nou Maps, Siri actualizat, Facebook bine integrat și multe altele!

iOS 6.0 prezentat oficial la WWDC 2012: un nou Maps, Siri actualizat, Facebook bine integrat și multe altele!Luni, pe 11 iunie 2012 a debutat WWDC 2012 în San Francisco, cel mai mare eveniment Apple din această vară. în cadrul acestuia am luat contact cu iOS 6.0, un MacBook Pro cu Retina Display, un Siri actualizat și soluția Maps de la Apple. Compania din Cupertino a înlocuit Google Maps cu propria soluție de cartografiere, iar în ce privește noul iOS, acesta vine cu integrare mai bună Facebook, o funcție Do Not Disturb, el aduce Siri pe Noul iPad, Facetime prin conexiune celulară, nu doar WiFi și aplicația PassBook, pentru cupoane și bilete.

6) Tot ce trebuie să știți despre cardurile SD și memoria telefonului inteligent! (Android)

Tot ce trebuie să știți despre cardurile SD și memoria telefonului inteligent! (Android)Dacă aveți vreo curiozitate sau nelămurire despre cardurile SD și memoria telefoanelor smart cu Android, Mircea Vasile vi le clarifica într-un articol detaliat. El ne prezintă și un scurt istoric al stocării externe, care a început odată cu lansarea standardului MMC (MultiMediaCard) în 1997 de către SanDisk. Apoi a venit SD-ul și variantele sale, miniSD și microSD, ultimul cu grosime de 1 mm. Veți vedea și o împărțire pe clase și viteze în acest articol.

5) Testați dacă Galaxy Galaxy S II sau Note sunt afectate de problemele vehiculate recent; Descărcați de aici!

Testați dacă Galaxy Galaxy S II sau Note sunt afectate de problemele vehiculate recent; Descărcați de aici!A fost descoperit recent un defect al modelelor populare fabricate de Samsung. Galaxy S II și Note sunt cele afectate, iar problema poate afecta iremediabil telefonul. E vorba aici despre flash-uirea unui custom kernel sau ROM care poate duce la probleme. Dacă aveți unul dintre aceste două modele și vreți să instalați un ROM custom sau kernel modificat, atunci o astfel de softare ar putea să șteargă memoria eMMC a smartphone-ului și vă poate lăsa fără telefon. în plus, daunele nu sunt acoperite de garanție.

4) iOS 6 sau evoluție logică, aceasta să fie cheia succesului în sistemele de operare mobile?

iOS 6 sau evoluție logică, aceasta să fie cheia succesului În sistemele de operare mobile?Emil Dragotă are un editorial despre inovația adusă de iOS 6.0, OS prezentat la WWDC 2012. El descrie simplitatea acestei platforme, evoluția lui Siri, funcția Eyes Free drept evoluții logice și simple pentru platformă mobilă Apple. Se discută în articol și despre problema fragmentarii și este dat ca exemplu HTC One S, care avea un procesor atunci când a fost prezent și altul în rafturile magazinelor. Un articol foarte bun și detaliat despre starea actuală a sistemelor de operare mobile și a terminalelor.

3) Cum să vezi meciurile de la EURO 2012 pe terminalul tău Android - tutorial! (Video)

Cum să vezi meciurile de la EURO 2012 pe terminalul tău Android - tutorial! (Video)Dacă aveți probleme cu vizionarea meciurilor de la EURO 2012 vă oferim o soluție gratuită și simplă. Trebuie să instalați aplicațiile TV Online și Sopcast pe telefonul Android și astfel puteți accesa stream-ul Dolce pentru a urmări toate meciurile dorite. Am folosit un Samsung Galaxy S III pentru a testa această funcție și am vizionat meciul Grecia - Cehia de la EURO, pe Dolce Sport 1, după cum se vede în clipul video din articol.

2) Alt articol cu titlul - Sunt acestea primele poze cu Apple iPhone 5? (Articol actualizat)

Alt articol cu titlul - Sunt acestea primele poze cu Apple iPhone 5? (Articol actualizat)Un designer șugubăț a păcălit site-uri mari ca Gizmodo postând pe Flickr ceea ce el numea poze reale cu iPhone 5. De fapt e vorba despre niște creații foarte bune în Photoshop, care arata autentice, dar de fapt nu sunt decât imagini prelucrate. Designerul a luat în calcul toate componentele ajunse pe web ale lui iPhone 5 și zvonurile recente, când a "asamblat" acest concept.

1) Samsung Galaxy S III scos din cutie la Mobilissimo.ro - alb ca zăpada și rotunjit (Video)

Samsung Galaxy S III scos din cutie la Mobilissimo.ro - alb ca zăpada și rotunjit (Video)Samsung Galaxy S III este pe primul loc în topul de această săptămână, în articolului sau de unboxing la Mobilissimo.ro. Am scos din cutia mică și albă, luciosul terminal quad core cu ecran de 4.8 inch și deja găsiți recenzia să completă pe canalul nostru YouTube. Sunt sigur că săptămâna viitoare vom avea din nou Galaxy S III pe locul 1, de această dată prin recenzie, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro, pentru că avem un articol foarte detaliat pentru voi, despre acest super telefon.

Vă invit să rămâneți pe Mobilissimo.ro, pe canalul YouTube și Forum, deoarece vă aducem subiecte noi în permanență, iar mâine Microsoft și Nokia au un eveniment special, care ar putea marca un debut al unui telefon Windows Phone 8 cu camera PureView!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×