Review Video al telefonului Sony Ericsson M610i

1.883 ori
<b>Review Video al telefonului Sony Ericsson M610i</b>Un cititor norocos al site-ului intomobile.com a avut ocazia sa puna mana pe un prototip al telefonului Sony Ericsson M610i si nu a ezitat sa il prezinte intregii comunitati virtuale, intr-un review video. Urmariti analiza video a telefonului dand click...

Un cititor norocos al site-ului intomobile.com a avut ocazia sa puna mana pe un prototip al telefonului Sony Ericsson M610i si nu a ezitat sa il prezinte intregii comunitati virtuale, intr-un review video. Urmariti analiza video a telefonului dand click pe urmatoare imagine pentru a fi transportat la clipul de prezentare.

Stiam pana acum ca M610i este practic un P1i, plus o serie de feature-uri noi... Ei bine se pare ca avem de-a face cu un terminal candybar, care suporta conectivitate EDGE, GPRS, GSM, UMTS (3G) si opereaza in benzi de frecvente de 900, 1800 sau 1900 Mhz. Handsetul suporta Bluetooth, Wi-Fi si USB, dar nu si infrarosu sau fax/date. Display-ul sau este un TFT touchscreen coor de 262.144 culori, cu o rezolutie maxima de 240 x 320 pixeli.

Terminalul este dotat cu un slot pentru carduri MemoryStick Micro, iar pe lista de specificatii tehnice se afla suportul pentru radio FM, un calculator, calendar, convertor valutar, dar si o tastatura QWERTY. De mentionat este faptul ca acest telefon recunoaste scrisul de mana al utilizatorului. In video-review-ul atasat acestui articol, putem observa faptul ca terminalul este destul de usor de manuit, cu ajutorul unui stylus si ca interfata sa este prietenoasa. Nu ne impresioneaza playerul muzical, dar nu avem de-a face totusi cu un Walkman. Memoria interna a handsetului este de 180MB, din cate se pare, iar utilizatorul care face review-ul isi incheie analiza telefonului, schimband setarile display-ului si prezentand un LED al terminalului.

Data de lansare si pretul exact al acestui telefon nu sunt cunoscute inca, dar va vom anunta de indata ce aflam.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×