RIM va prezenta BlackBerry 10 la MWC din februarie 2012

1.676 ori
<b>RIM va prezenta BlackBerry 10 la MWC din februarie 2012</b>RIM se află într-un an 2012 ce se va dovedi decisiv. Telefoanele BlackBerry nu mai sunt pe val ca în urmă cu 2 - 3 ani de zile și dacă noul lor sistem de operare mobil și terminalele ce-l vor rula nu se vor dovedi inovative și atrăgătoare, s-ar...

RIM se află într-un an 2012 ce se va dovedi decisiv. Telefoanele BlackBerry nu mai sunt pe val ca în urmă cu 2 - 3 ani de zile și dacă noul lor sistem de operare mobil și terminalele ce-l vor rula nu se vor dovedi inovative și atrăgătoare, s-ar putea să se lase cu o tranzacție de tipul Motorola - Google.

BlackBerry 10 se pare că va fi prezentat la MWC din februarie 2012 și Mobilissimo.ro va relata de la fața locului. Inițial se numea BBX, dar au pierdut un proces pe seamana acestui nume și au trebuit să aleagă o variantă de rezervă.

Ciudat este că RIM nu va aduce niciun terminal cu BlackBerry 10 și sunt prognozate pentru o lansare mai târzie în 2012. De curând se pare că au anulat lansarea a două telefoane: BlackBerry Colt și BlackBerry Milan. Se fac reduceri și asta pentru că situația canadienilor nu este deloc roz.

Primul telefon cu BlackBerry 10 se pare că ar fi BlackBerry London și o serie de imagini au scăpat pe blogurile de tehnologie de afară. Se așteaptă a fi lansat în trimestrul III din 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×