HTC Desire S intră În oferta Vodafone, la prețul prețul de 99 EUR; Noi reduceri de la Vodafone - terminalele ajung sub 100 de euro!

6.614 ori
<b>HTC Desire S intră În oferta Vodafone, la prețul prețul de 99 EUR; Noi reduceri de la Vodafone - terminalele ajung sub 100 de euro!</b>Probabil pregătindu-se pentru perioada de Paște, Vodafone a anunțat astăzi o ofertă atractivă pentru HTC Desire S, disponibil la prețul de pornire de 99 de euro cu Smartphone Complet 1500 și 1GB Internet pe mobil. Menționăm și că Orange are de...

Probabil pregătindu-se pentru perioada de Paște, Vodafone a anunțat astăzi o ofertă atractivă pentru HTC Desire S, disponibil la prețul de pornire de 99 de euro cu Smartphone Complet 1500 și 1GB Internet pe mobil. Menționăm și că Orange are de asemenea terminalul în ofertă, începând cu prețul de 99.31 de euro. Site-ul Orange afișează deocamdată prețul de 139 de euro dacă nu sunteți logat în contul dumneavoastră, altfel afișându-l pe cel concurent cu Vodafone, adică 99.31 EUR.

Fără abonament, telefonul costă 469.01 euro la Vodafone și vă reamintim că acest model a fost anunțat în Barcelona în februarie. El vine cu un display SLCD de 3.7 inchi, 768MB RAM, conectivitate HSDPA, DLNA, o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captură 720p și un procesor Scorpion de 1 GHz, același de pe HTC Incredible S.

Handsetul rulează Android 2.3, iar lista de oferte Vodafone din această perioadă mai include și reduceri la telefoane deja existente. Ei bine, aflați că BlackBerry Torch costă de azi 199 de euro cu Smartphone Complet 1500 și opțiunea BlackBerry 50MB. Nokia 5230 se află la rândul său pe lista de reduceri, cu un preț de doar 9 euro, cu Vodafone Complet 800 și 275 MB internet pe mobil.

Pret HTC Desire S la Orange

LG Optimus One costă acum 19 euro, cu Vodafone Complet 800 și 500 MB, în vreme ce vreme ce Google Nexus S a ajuns la 149 de euro, cu pachetul Complet 1500 și 1GB Internet pe mobil. în cele din urmă, Vodafone va oferi telefonul Nokia C7 la prețul de 129 de euro cu Smartphone Complet 800 și 500 MB internet pe mobil, în vreme ce modelul C5-03 va costa 29 de euro cu acest pachet.

Ofertele se aplică atât pentru prelungiri de abonament, cât și pentru abonamente noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×