Steve Jobs se ia la tranta cu bloggerii, pe tema scandalului cu Adobe

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.606 ori
<b>Steve Jobs se ia la tranta cu bloggerii, pe tema scandalului cu Adobe</b>Daca e o lectie pe care am invatat-o inca de la aparitia blogurilor, aceea este ca nu e bine sa intri intr-o disputa cu un blogger. Vei pierde ore bune din viata si nu se va rezolva nimic. Asta a patit si Steve Jobs vineri seara, cand a fost interpelat pe...

Daca e o lectie pe care am invatat-o inca de la aparitia blogurilor, aceea este ca nu e bine sa intri intr-o disputa cu un blogger. Vei pierde ore bune din viata si nu se va rezolva nimic. Asta a patit si Steve Jobs vineri seara, cand a fost interpelat pe Gmail de un blogger de la Gawker.

Gawker este reteaua care detine Gizmodo, site recent investigat de politie pentru ca ar fi pus mana pe prototipul iPhone 4G pierdut de un angajat Apple intr-un bar. Bloggerul despre care vorbim se numeste Ryan Tate, iar el a decis vineri sa ii puna cateva intrebari lui Jobs, fiind agasat de reclamele la iPad, care promiteau un produs revolutionar.

Tate i-a scris un email lui Jobs, facand o aluzie la Bob Dylan, preferatul lui Steve Jobs si intrebandu-l pe bossul Apple ce legatura are iPad cu "revolutia" si conceptul de "libertate". Totul s-a transformat intr-un lung sir de mailuri via Gmail, cu eternul subiect Adobe si suportul pentru tehnologia Flash aparand la un moment dat.

S-a discutat chiar si despre faptul ca "Apple te protejeaza de pornografie", iar Steve Jobs a jucat murdar in ultimul mail, intreband redactorul blogului Gawker ce a realizat in viata, in afara de a-i critica pe altii. Si asta versus realizarile Apple... Oare ce parere va avea consiliul de conducere Apple despre aceasta poveste?

Seria completa de mailuri este disponibila aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×