Noul iPhone lansat pe 9 iunie cu pretul de 399 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.899 ori
<b>Noul iPhone lansat pe 9 iunie cu pretul de 399 de dolari</b>Cel mai nou flux de zvonuri despre varianta 3G a lui iPhone ne informeaza ca handsetul Apple ar putea sosi cu o surpriza: acelasi pret ca si varianta actuala a telefonului. TG Daily ne informeaza ca noul iPhone va fi lansat in 2 sau 3 variante de memorie...

Cel mai nou flux de zvonuri despre varianta 3G a lui iPhone ne informeaza ca handsetul Apple ar putea sosi cu o surpriza: acelasi pret ca si varianta actuala a telefonului.

TG Daily ne informeaza ca noul iPhone va fi lansat in 2 sau 3 variante de memorie interna, modelul de 8GB, la pretul de 399 dolari, modelul de 16GB la pretul de 499 dolari si un posibil model de 32GB la 599 dolari. Daca aceste preturi sunt cele exacte si nu doar zvonuri, inseamna ca trebuie sa ne asteptam la o ieftinire importanta a primei generatii de iPhone-uri. Stim de asemenea ca noul iPhone va fi mai subtire, avand o "talie" de doar 2.5mm, dar si ca anumite zone ale sale vor fi fabricate dintr-un alt material decat prima varianta de handset.

In acest caz, TG Daily anunta ca nu se va folosi exclusiv plastic pentru carcasa lui iPhone, ceea ce ne duce cu gandul la poza cu iPhone 3G pe care v-o prezentam in urma cu o saptamana. In acea imagine, partea din spate a terminalului era complet fabricata din plastic si deducem ca am avut de-a face cu un iPhone "Photoshopat". Aflam de asemenea si ca iPhone 3G isi va face debutul in cadrul Worldwide Developer Conference (WWDC), care debuteaza pe 9 iunie, dar trebuie sa mentionam ca majoritatea acestor informatii sunt deocamdata in stadiul de zvonuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×