Un milion de iPhone-uri vandute ilegal in China

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.913 ori
<b>Un milion de iPhone-uri vandute ilegal in China</b>Desi nu a fost lansat inca oficial in China, iPhone a sosit pe aceasta piata prin metode ilegale si a ajuns chiar sa fie comercializat in cantitati impresionante, de pana la un milion de unitati. Compania de consultanta in domeniul telecomunicatiilor,...

Desi nu a fost lansat inca oficial in China, iPhone a sosit pe aceasta piata prin metode ilegale si a ajuns chiar sa fie comercializat in cantitati impresionante, de pana la un milion de unitati.

Compania de consultanta in domeniul telecomunicatiilor, Ovum a prezentat recent un raport, care afirma ca a durat mai putin de un an ca vanzarile de iPhone-uri sa se dubleze in China. Fata de popularitatea acestui terminal in Asia, handsetul Apple s-a descurcat mai prost in SUA, fiind depasit de BlackBerry-uri pentru prima oara.

La sfarsitul anului 2007 firma de consultata In-stat a anuntat ca numarul de iPhone-uri deblocate de pe piata chineza a atins 400.000 de unitati, ceea ce inseamna ca in peste un an, vanzarile de astfel de handseturi au crescut de 2.5 ori. Ovum estimeaza ca daca firma China Unicom ar lansa iPhone-ul oficial, vanzarile ar cunoaste o explozie incredibila.

Si developerii au depistat acest trend, pregatindu-se sa creeze aplicatii special pentru publicul chinez. Providerul american de solutii video mobile Vuclip colaboreaza cu CCTV si va lansa o noua aplicatie pentru iPhone in aceasta luna. Anterior acestui proiect, Vuclip lansase un serviciu de cautare video destinat utilizatorilor lui iPhone din China.

[Via: Chinastakes.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×