Romtelecom si Cosmote au o oferta comuna - apeluri fix-mobil gratuite!

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.649 ori
<b>Romtelecom si Cosmote au o oferta comuna - apeluri fix-mobil gratuite!</b>Dailybusiness ne informeaza ca Romtelecom si Cosmote incep sa se identifice drept apartinand unui brand similar, de vreme ce companiile tocmai au lansat o oferta comuna. Aceasta va permite clientilor care se aboneze pe 2 ani la Cosmote in magazinele...

Dailybusiness ne informeaza ca Romtelecom si Cosmote incep sa se identifice drept apartinand unui brand similar, de vreme ce companiile tocmai au lansat o oferta comuna. Aceasta va permite clientilor care se aboneze pe 2 ani la Cosmote in magazinele Romtelecom sa primeasca un telefon Motorola L6 (imagine) la pretul de 1 RON. In plus, veti beneficia de un pachet de servicii fix-mobil nelimitat, gratuit.

Aceast oferta este disponibila dor pentru abonatii rezidentiali. Oficialii Romtelecom au mentionat ca prin noua oferta, publicul se va obisnui cu imaginea comuna a celebrelor branduri. Trebuie sa aflati ca Romtelecom si Cosmote au actionariat comun si acum si oferte comune. In plus, abonamentele operatorului verde se pot incheia in magazine Romtelecom, unde ati putut observa de mai bine de un an spatii dedicate celor de la Cosmote. La ora actuala Romtelecom detine 30% din actiunile Cosmote Romania.

Pachetul comun fix-mobil ofera apeluri nelimitate si netaxabile intre un numar fix Romtelecom si un numar maxim de 4 abonamente Cosmote, fie ele full option sau Cosmote 10 - 480. Oferta poate fi activata atat de catre clientii actuali ai companiilor, cat si de catre cei noi. Prin acest pachet, cele 2 companii se indreapta catre convergenta, iar conform oficialilor Romtelecom, singurul motiv pentru care brandurile nu s-au unit ar fi faptul ca firmele nu doresc sa "sperie concurenta".

Oferta ce include handsetul Motorola este disponibila deja de 2 zile si va fi in vigoare pe o perioada de o luna si jumatate in toate cele 82 de magazine Romtelecom de pe teritoriul tarii. Terminalul L6 soseste cu suport Bluetooth, port mini USB, camera foto si ecran color, pretul sau "la liber" fiind de aproximativ 300 RON.

Sursa: Dailybusiness

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×