Să fie acesta Motorola Droid 3? Iată imagini!

1.428 ori
<b>Să fie acesta Motorola Droid 3? Iată imagini!</b>Ceea ce vedeți mai jos este o presupusă imagine cu Motorola Droid 3, cunoscut și sub numele de cod Targa. Informația vine de la retailerul Global Redirects Parts, convins de identitatea acestui urmaș al lui Moto Droid 2. &nbsp; Ultima oară când...

Ceea ce vedeți mai jos este o presupusă imagine cu Motorola Droid 3, cunoscut și sub numele de cod Targa. Informația vine de la retailerul Global Redirects Parts, convins de identitatea acestui urmaș al lui Moto Droid 2.

Ultima oară când auzeam numele de cod Motorola Targa, acesta făcea referire la modelul Droid Bionic, care urmează să sosească în vară, fiind amânat pentru a-i fi îmbunătățite specificațiile. în sprijinul teoriei care afirmă că acesta este Drod 3 vin precedentele imagini scăpate pe web cu acest model, care corespund cu cele noi.

Ce putem deduce din imagini este că handsetul vine cu o cameră frontală în partea dreapta-sus și un display cu diagonală mai mare decât în cazul lui Droid și Droid 2. Nici Verizon, nici Motorola nu au confirmat existența acestui telefon, deci Droid 3 rămâne la nivel de zvon deocamdată.

Motorola Droid 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×