Android 2.3.4 vine cu video chat prin Google Talk; debutează pe Nexus S și Nexus One (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.832 ori
<b>Android 2.3.4 vine cu video chat prin Google Talk; debutează pe Nexus S și Nexus One (Video)</b>Google a confirmat lansarea lui Android 2.3.4, care va debuta pe Nexus S și Nexus One în următoarele săptămâni. Printre funcțiile pe care le aduce acest software se număra cea de videoconvorbiri prin intermediul lui Google Talk (pe Nexus S) și...

Google a confirmat lansarea lui Android 2.3.4, care va debuta pe Nexus S și Nexus One în următoarele săptămâni. Printre funcțiile pe care le aduce acest software se număra cea de videoconvorbiri prin intermediul lui Google Talk (pe Nexus S) și corectarea unor buguri (Nexus One și Nexus S).

Google Talk cu suport pentru video chat este deja disponibil în Android 3.0 Honeycom, iar cerința pentru ca Android 2.3.4 să implementeze această funcție este că terminalul pe care rulează să încorporeze o cameră frontală. Nexus S este primul model cu această funcție, iar în următoarele rânduri aflați și ce buguri corectează noul Android.

Ei bine, rebooturile bruște și momentele când telefoanele Nexus S se închid vor dispărea, prin această actualizare, iar același handset va primi și un fix pentru bugul care afișa iconurile WiFi și 3G mereu active. Nexus One își va rezolva problema cu viața bateriei, care va crește pe Android 2.3.4, în cazul utilizatorilor care aveau probleme la acest capitol.

Revenind la Google Talk cu videoconvorbiri, iată o demonstrație a acestei funcții:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×