Telefoanele nefolosite ajung pe mana soldatilor

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.081 ori
<b>Telefoanele nefolosite ajung pe mana soldatilor</b>Organizatia non-profit "Telefoane pentru soldati" cere utilizatorilor de astfel de terminale sa isi doneze telefoanele nefolosite in luna decembrie pentru a tine trupele in legatura cu familiile lor. Peste 150.000 de soldati americani se afla peste hotare...

Organizatia non-profit "Telefoane pentru soldati" cere utilizatorilor de astfel de terminale sa isi doneze telefoanele nefolosite in luna decembrie pentru a tine trupele in legatura cu familiile lor.

Peste 150.000 de soldati americani se afla peste hotare in aceasta clipa, iar acestia isi vor petrece sarbatorile departe de familie, din cate se pare. "Telefoane pentru soldati" spera sa adune in jur de 25.000 de telefoane mobile in luna decembrie, intr-o tentativa de a-i ajuta pe soldati sa isi contacteze familiile. Persoanele care vor sa participe la donatie pot sa acceseze acest site - http://www.cellphonesforsoldiers.com, completand formularul de trimitere a terminalului, sau sa lase telefonul la unul din punctele locale de colectare.

"Telefoane pentru soldati" a fost fondata de catre adolescentii Robbie si Brittany Bergquist, din Norwell, Mass, cu doar 21 de dolari. Din acel moment si pana azi, organizatia non-profit a adunat aproximativ 1 milion de dolari din donatii si a distribuit peste 500.000 de cartele prepaid soldatilor aflati peste hotare. Totusi, organizatia spera ca adune peste 9 milioane de dolari, in urmatorii 5 ani, pentru a finanta noi programe, pentru a furniza video-telefoane soldatilor.

Telefoanele donate organizatiei ajung la compania din Michigan, ReCellular, care plateste 50 de dolari pentru fiecare terminal, destul pentru a asigura 24 de ore de convorbiri pe cartela soldatilor din afara Americii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×